• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ne znam i nije mi jasno zašto ljudi koji su dva puta cijepljeni moraju nositi maske,a gle čuda na koncertima bude bilo sve po PS-u. Pa kaj sam ovdje jedini "tutlavi"pa si nemogu to protumačiti kak Bog zapovijeda ove informacije?

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Ak duplocjepaši ne nose maske onda je necjepašima maska na gubici kao žuta traka na ruci a mi živimo u modernom tolerantnom društvu :hahah: pa to nebi bilo korektno..

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Naše društvo je vrlo tolerantno,pogotovo ako imaš dobrog odvjetnika,onda je samo nebo granica. E i da,ili budeš član neke "Male mirne stranke":hahah:

• Haha
Reactions: ZJ

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Evo nama mic po mic prisilnog cjepljena. Seka danas mi prica da vlada/grad munchen njih tera-niko ne spominje otkaz nego umalo pod prjetnjom konc logora ganja na cjepljenje- zet direktor sigurnosti u muzeju munchen,seka tam je nest (a ko ce neg svoj svog,veliko srce ima balkan) svabska vlada puca ko i nasa jer viska doza imaju i za vanzemaljce na siriusu A,a niko nece vise se cjept,procjepljenost ak je za vjerovat isto neki 40% ko i kod nas. Mislim da ovo nece nikak izic na dobro,nema sanse. Koronu ne negiram ko bolest,vozjo neko smece na reziklazno u pozegi tam mi pajdo radi,i kaze prebolio koronu u 5 mj.4 dana ga glava ubijala,smrso neki 3-4 kg i toj to. Znaci boli,nij bezopasna,tuje. Ovo staj umrlo,umrlob svakak,bolesti,godine stogod. A najvise za svojim voljenim pokojnima kuka familija od onih stas imali dobre penzije. Naravno fali koja kuna jel...logicno. a ono sta mi se nekak cini kod nas postotak cjepljenih je isti ko i postotak glasaca koji glasaju za partiju HDZ/SDP isto gov*o+pokoja ukenjana baba sa placa. Drugi imaju nesta u glavi. I sta se dogodi?da manjina terorizira vecinu. Ja se nisam ni ocu cjepiti vise ne toliko zbog sumnje u cjepivo- bio razlog zbog neceg cudnog u njemu ili zbog tude zarade na meni,nego zbog tolke prisile i represije na narod. Eto insami su rekli da ce naterat medicinsko osoblje da se cjepi. Pa jebo ih ja pa ni "struka" nevjeruje u te bajke...bilo kako bilo dobro nece biti

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
O boze. Osjecam uvrijedeno i povrijedeno. Molim admina za neki ispravak

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da imaš osjećaje osjećao bi se posramljeno nako onoga što si izrekao..
Ali u tebe niti osjećaja niti srama niti pameti.

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Ne mogu da verujem da posle skoro 1,5 god i dalje zustro komentarisu i osudjuju vakcinisani/ne vakcinisani/teoreticari zavera.

30 godina, vaksinisan, iskljucivo zbog putovanja jel sam na relaciji, hr- srbija, hr - bosna. Vakcina je uslov- ispostovao.

Dal' sam cipovan il ne? realno ni roditelji me ne pitaju gde idem i putujem.
Dal' mi je ubacen otrov il ko zna koji sastojak preko vakcine!? - A ko mi garantuje da za 4 dana necu imati neku nesrecu, ili da mozda vec imam neku neizlecivu bolest!?

Vakcina ili ne, covid ili zastita- vas licni izbor.
Jednom se umire, a SVAKI DAN SE ZIVI!
Uzivajte ljudi samo.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel ima ljudi koju vjeruje u to da nas čipiraju i da nas zaprašivaju? I da je 5G štetan? Ako neko u to vjeruje taj mora na specijalistički posebni pregled, al mislim da takvima pomoći nema.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nemam baš previše volje diskutirati u ovoj temi,ali zapamtite jedno "prisila na nešto uvijek rodi kontraproduktom" ili po domače "tko se mača lača od mača i gine"

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Jel ima ljudi koju vjeruje u to da nas čipiraju i da nas zaprašivaju? I da je 5G štetan? Ako neko u to vjeruje taj mora na specijalistički posebni pregled, al mislim da takvima pomoći nema.
Ima tu puno kandidata koji mogu da mi prave društvo u Zagrebu, bolnička ulica, u četvrtak mogu im pokazati odjele.😉

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ja sam samo rekao ono sta je cinjenica i sta velika vecina ljudi misli. Netko kaze,netko ne. Osjecaja imam na izvoz,dusa sam od covjeka,vjerovala ili ne,evo stuko nas led,svu svoju stetu sam ostavio i vec tj dana idem kome sta mogu i kako mogu pomoc. Pozega je ratna zona,sam da se zna. A smrt je prirodni tjek zivota kao i rodenje. A pameti? Mislim da mi ni toga nefali bas nesta previse. Sa 23,24 god zivota sam fino zaokruzio svoj zivot- financijski,stambeno,et sam nemam srece sa autima. Pa sam se ozenio,2 krasne djece. Divnu zenu. I da nisam u partini HDZ/Sdp,nisam dobio na lotu,nisam ozenio bogatu zenu niti dobjo nasljedstvo od pokojnog ujaka staj imo rudnik dijamanata. Bla bla. I nezasluzujem ovako vrijedjanke za svoje misljenje na ovom forumu. Pogotovo sta sam tu od prvih 50-ak clanova,sta nemam 10000 postova ne znaci da nisam tu bio. Evo koliko me pamcenke sluzi mislim daje od prvotimaca tu jos samo ZJ.. ili...

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
@swizach
“Ovo staj umrlo,umrlob svakak,bolesti,godine stogod. A najvise za svojim voljenim pokojnima kuka familija od onih stas imali dobre penzije.”

Jel bi to napisao i da je netko od tvojih među njima? Mislim da je ovo totalno promašen komentar. Svi ćemo umrijeti prije ili poslje ali ako se nešto može spriječiti onda to treba spriječiti… Neznam za tebe ali meni je svaki dan s mojim bližnjima jednako vrijedan imali oni 90 ili 30 godina…

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh