Evo nama mic po mic prisilnog cjepljena. Seka danas mi prica da vlada/grad munchen njih tera-niko ne spominje otkaz nego umalo pod prjetnjom konc logora ganja na cjepljenje- zet direktor sigurnosti u muzeju munchen,seka tam je nest (a ko ce neg svoj svog,veliko srce ima balkan) svabska vlada puca ko i nasa jer viska doza imaju i za vanzemaljce na siriusu A,a niko nece vise se cjept,procjepljenost ak je za vjerovat isto neki 40% ko i kod nas. Mislim da ovo nece nikak izic na dobro,nema sanse. Koronu ne negiram ko bolest,vozjo neko smece na reziklazno u pozegi tam mi pajdo radi,i kaze prebolio koronu u 5 mj.4 dana ga glava ubijala,smrso neki 3-4 kg i toj to. Znaci boli,nij bezopasna,tuje. Ovo staj umrlo,umrlob svakak,bolesti,godine stogod. A najvise za svojim voljenim pokojnima kuka familija od onih stas imali dobre penzije. Naravno fali koja kuna jel...logicno. a ono sta mi se nekak cini kod nas postotak cjepljenih je isti ko i postotak glasaca koji glasaju za partiju HDZ/SDP isto gov*o+pokoja ukenjana baba sa placa. Drugi imaju nesta u glavi. I sta se dogodi?da manjina terorizira vecinu. Ja se nisam ni ocu cjepiti vise ne toliko zbog sumnje u cjepivo- bio razlog zbog neceg cudnog u njemu ili zbog tude zarade na meni,nego zbog tolke prisile i represije na narod. Eto insami su rekli da ce naterat medicinsko osoblje da se cjepi. Pa jebo ih ja pa ni "struka" nevjeruje u te bajke...bilo kako bilo dobro nece biti