• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Vidim na starijim ljudima oziljke od cijpljenja kozica, a boje se novih cjepiva. Kako onda niste pametovali?
Tito?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Zato sta je drukcije cjepivo. Drukcika vrsta i nacin izrade. Zato stanje u 6 mj bilo gotovo,a inace se ljekovi testiraju 3-5 godina prije pustanja u upotrebu

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zato, sto sad sve otvorenije sile ljude na cijepljenje,uvode se polako fasisticke metode,o tome sam odavna pisao,no mnogi su jos uvijek slijepi.:unsure:
Najgore jest ,sto su cijepljeni egoisti i nama ostalima namecu svoju volju,nece si priznati da su pogrijesili a mi cemo ih morati spasavati i oprostiti im,uvijek je tako bilo i bice.:cry:
Shvatite vec jednom ovo nema veze sa zdravljem vec novim svjetskim poredkom.:mad:
Jedna svjetska vlada,jedna religija,jedna vojska a dvije klase ljudi,feudalci i robovi,zar stvarno to zelite,ukrasti buducnost svojoj djeci i unucima.👊
Ne,ne i ne,ima dosta hrabrih ljudi koji to nece dozvoliti. 🙋‍♂️ 🤫

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Koliko znam da se u Yu silom moralo na cijepljenje. Kako oni u njemačkoj nemaju ze ožiljke?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ovo sam kopirao..

Zakon

Cijepljenje NIJE obavezno i nitko ne smije na tu odluku, vršiti politički, socijalni ili drugi pritisak

Članak 7.3.1., rezolucije 2361 EU parlamenta na 5. Zasijedanju od 27.01.2021.god.
2361 rezolucija pod naslovom Covid-19 cjepiva: etička, pravna i praktična razmatranja

Članak 7.3.1. osigurati da su građani informirani da cijepljenje NIJE obvezno i da nitko ne vrši politički, socijalni ili drugi pritisak da se sami cijepe, ako to sami ne žele;

Članak 7.3.2. osigurati da nitko ne bude diskriminiran zbog toga što nije cijepljen zbog mogućih zdravstvenih rizika ili ne želi biti cijepljen;

Članak 7.5.2. koristiti potvrde o cijepljenju samo u svrhu koja im je određena za praćenje učinkovitosti cjepiva, potencijalnih nuspojava i štetnih događaja.
Cijepljenje je osobni odabir temeljen na osobnim okolnostima.

2.
Prema Zakonu o zaštiti prava pacijenata, na POKUSE NA LJUDIMA se može isključivo dobrovoljno pristati i to uz informirani pristanak i potpisanu PISMENU suglasnost.

Niti jedno COVID cjepivo nije odobreno od regulatorne agencije. Europska regulatorna agencija je UVJETNO odobrila ta cjepiva.

Uvjetno odobrenje za stavljanje u promet lijeka odobrenje je koje se temelji na podacima koji su manje potpuni od onih potrebnih za uobičajeno odobrenje.
To su EKSPERIMENTALNA cjepiva, a oni koji ih prime su sudionici u eksperimentu.

Budući da je to cjepivo eksperimentalno, a 1947. je u Nurembergu zabranjeno eksperimentirati na ljudima, ljudi koji to rade bez da obavijeste onoga na kojem se provodi eksperiment su ratni zločinci

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Drago mi je moji forumasi sto ste se pokrenuli,sto trazite i nalazite istinu,sto vise ne pitate... Hotela a kaj da delamo.
Ipak bije junacko i pobjednicko srce u vama,ovi mangupi i satanisti nece odustati,no sada imaju ravnopravnog protivnika i igra tek sada pocinje. 👊 :ppozdrav:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pobogu kaj ste zapeli u 45-toj na tom famoznom Titu, pa naš prvi predsjednik mu je bio desna ruka,i kaj sad. Povjest uvjek i svuda pišu pobjednici, pa kome milo kome drago. A,da smo vlastite tvornice ljekova prodali, namjerno uništiti imunološki zavod,valjda su i za to krivi komunisti. Nažalost jesu jer su okrenuli kapute.

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Jedna svjetska vlada,jedna religija,jedna vojska a dvije klase ljudi,feudalci i robovi,zar stvarno to zelite,ukrasti buducnost svojoj djeci i unucima.👊

Druze izvini, al ti bas lupetas. Nedavno bas procitao knjigu vezanu za egipat.

1. Amajlije, zapisi - egipatski- dns mi nosimo brojanice, male ikone itd. (nista se nije promenilo u sustini).
2. Obicaji kad je sahrana- isto i mi danas imamo obicaje, od sela do sela- svako ima drugaciji obicaj.
3. Robovi su radili za hranu. (mi danas isto radimo za hranu- realno, sitnice, putovanja).

(poredjenje, raspon ti je cca 4500 godina).

Uvek je bilo dve klase. Bogati i siromasni, vlasnici i radnici.

Neces da radis- idi na socijalu i prezivljavaj.
Radi, unapredjuj sebe i posao- i tezi da postanes klasa "vise".

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Jedino kaj su u drevnom Egiptu imali uz obalu Nika jedan visoki drveni stup koji je na sebi imao drveni obruč kao plovak u rezervoaru. Kad je poplavna sezona pomoću tog se mjerila visina vode Nila i tako određivala visina poreza za tu godinu što je poštenije nego sada.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Vidim na Indexu članak pod naslovom: U šoping centre samo s kovid potvrdom. Svaka čast alaj su me zahebali🤣🤣🤣
sad treba napraviti online dućan i zaradit paru!!!

cjepivo je za kukavice, one koje je strah umrijeti...meni je svejedno već dugo, pa zato s tim cjepivom nebi bilo interesantno živit...
doduše, još se nisam uspil ni zarazit redovnim putem...možda da povučem neke izvandredne mjere?...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Bar vi mladi ljudi, koji planirate imati djecu, razmislite dvaput prije cijepljenja. Nitko ne zna kak se to bude dugoročno odrazilo na plodnost i potomstvo.
Mislite na djecu a ne na sebe i svoju komociju.
Koji su motivi za cijepljenje? Putovanje i prelazak granice? Posel? Odlazak na koncert?
Sve su to krivi motivi, ako motiv nije zdravlje.
A, ruku na srce, ovim cijepljenjem se upravo zdravljem kocka, jer nitko ne zna kakve posljedice ono dugoročno uzrokuje.
Ako se toliko zatire drugo mišljenje (ja bi rekel istina), diskreditiraju ugledni znanstvenici, pa i Nobelovci, onda priča o dobrobiti ne drži vodu i treba pobuditi sumnju svakog razumnog čovjeka.
Političari ispunjavanju nečiji zadatak, a realno im se h...be za narod sve vrijeme (osim za ubiranje poreza, glasovanje i topovsko meso).
Ako u BiH ne trebaju maske, nisu bili zatvoreni lokali...pa nisu svi pomrli, onda je ovaj teror pri nama bezpotreban.

Jedan čovjek davno reče (otprilike) :tko se odriče slobode radi sigurnosti, neće imati ni jedno. To se upravo događa ovim prisilnim metodama poput ovih potvrda, kojima se ograničavaju osnovna prava.
Čega se pametan stidi, budala se time ponosi (cijepljenjem radi Ko-ne-vidi potvrde).

Jedino građanski neposluh može promijeniti ovu bolest društva.
A otkucavaju zadnje minute prije apsolutnog totalitarizma, pa razmislite prije nego dobrovoljno odete na klanje, pardon, cijepljenje.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ali kolega ZJ, pa vi ne razumijete paniku kod ljudi koji su kupili 6milja doza cjepiva a potrošiti se neće niti pola...boje se da narod ne shvati koliko su zapravo nesposobni za ekonomiju kad niti "lijek" ne znaju naručiti po stvarnim potrebama...
3 milje doza puta ? (10€?) je poprilična rastrošnost za ovak malu državu...ne bih se čudio da sad počnu i 3. i 4. puta cijepiti ove kaj su već primili dve doze... 🤭
al prava mjera za potrošnju cjepiva je da se cijepe svi socijalni slučajevi...
i zakaj se ne uvede obaveza cijepljenja (ako se već uvodi) po strankama, prvo adeze, onda jesdepe, pa tak dalje, prema trenutnoj popularnosti... :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Da već se spominjalo o mogućem utjecaju neprovjerenog cjepiva na potomstvo, ali ako nedo bog nešto krivo krene na tom polju onda smo nahebali.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
To je druga u ovom tjednu, u skladu s preporukama ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh