A znam, crkva i lopovluk u njoj je dozvoljen kao i u politici, ali o crkvi se nesmije a o politici odabrani slobodno.A vidiš da me cimaju, a onda kad im ga turim kmeče.
Malo si fulao, opet isto😉Nebuš ti, ovaj put
Njeno visočanstvo crkva je kolko vidim očiščena iz teme pa bi onda čištitelja prosil da očisti i zadiranje u politiku.
Možda su i plalitičari dirnuti ko i crkvenjaki.
Koje licemjerje, ajmeeee..........Malo si fulao, opet isto😉
Zlatni Pan je zakon prema CoroniDanas docjepljivanje PANom protiv novog soja:
View attachment 38393
Ne pije dok voziKoliko ja pamtim "ti ne piješ", a kaj to točno sad nama prikazuješ?
E moja JO,i tebe pametnu preveslali,ministar donio odluku o epidemiji 11.3.2020 i da stupa na snagu odmah a nije je objavio u Narodnim Novinama .
Dakle protustavana odluka a najsmjesnije je to sto je tek 13.3.2020 uvrstio(objavljena u NN),odnosno pridodao dopuni liste -bolest COVID19 uzrokovanu virusom SARS- CoV-2,iako je tu odluku donio 10.3..2020.
I sada valjda shvacate da epidemije nema vec PLANDEMIJE i velikog planiranog reseta,cilj im je od pocetka bio sve ljude cijepiti odnosno ZIGOSATI i stvaranje Novog Svjetskog Poretka,no to su planovi a mi ljudi odlucujemo. 🙋♂️
Koji si ti lik hotela.... Zakoni i odluke se najprije donose, a u NN izlaze u prvom sljedećem broju nakon donošenja. I gle čuda, NN nisu izašle na dan donjete odluke nego nakon dva dana, kada im je bio datirani termin izlaska. Hotela, Ustavni sud je rekao da je sve bilo ok. Ali, tebi je i Ustavni dio zavjere, jel? Dobro je da sam malo prije bila na wc - u, sada bih se popišala od smijeha. Nemoj previše čitati fejs. Gledam vijesti danas, i opet se vrte informacije o slaboj procjepljenosti medicinskog osoblja, a jučer informacija o cijepljenosti 90%, 5% ih je upisano za cjepljenje i 2% je onih koji će se cijepiti nakon što im prođe imunitet od preboljevanja, - dakle, skoro 100%. 23 lipnja ih je bilo cjepljeno 80%. To što novinari vrte krive informacije i što ih slični tebi koji svojim jadnim srcem žarko žele da zaista bude tako hlapljivo gutaju - čiji je problem? I opet velim - informacije skupoljati iz ustiju govornika, ne preko gluhog telefona i od teoretičara zavjera. | |
Opet si fulala...Nitko ga niti ne pita koliko je uplatio a koliko potrošio.
Samo jedan dijabetičar na inzulinu sa prosječnom plaćom potroši pet puta više nego je cijeloga života uplatio.
Prvo slavlje i politika,nisu isto, ne možeš misliti da sam drug jer nisam u onoj stranci koju hvališ, obrnutih kaputa. Nikad neću i nisam bio član neke stranke. Kaj se tiče turenja o tome nećemo.Koje licemjerje, ajmeeee..........
@mikke vel u 20:46 nakon moja dva upisa koji se tiču striktno korone bez imalo primjese politike:
"Pošto je opet počelo po starom ajde dali ima netko da zna kad slavimo prošlogodišnju pobjedu nad kovidom, a kad budemo slavili ovu?"
Vuče me da mu turim fakte - koji mu, naravno, ne pašu, pa se malecko zaebo što ih je tražio, i onda se opet kritizira da se forsira politika.
Drugovi, što ste tražili, to ste i dobili, uživajte. .