• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A vidiš da me cimaju, a onda kad im ga turim kmeče. :)
A znam, crkva i lopovluk u njoj je dozvoljen kao i u politici, ali o crkvi se nesmije a o politici odabrani slobodno.
Političku vatru raspiruju a crkvenu brisanjem gase....

Evo još jedan primjer koji se meni ne dopada i udaljuje me od crkve.
Od politike sam odavno udaljen baš zbog takvih istih voda.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nebuš ti, ovaj put ;)

Njeno visočanstvo crkva je kolko vidim očiščena iz teme pa bi onda čištitelja prosil da očisti i zadiranje u politiku.
Možda su i plalitičari dirnuti ko i crkvenjaki.
Malo si fulao, opet isto😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Za štetne posljedice cijepljenja...
- nije odgovaran proizvođač
- nije odgovaran liječnik
- nije odgovarna država

Ako se pojedinac ne želi cijepiti onda je neodgovoran.
Pa tko tu koga...vleče ta nos?

S druge strane, zatvorili su privredu i uništili mnoge male poduzetnike odnosno privatni sektor. Usput potrošili bezpotrebno 35 mlrd kn i još 1 350 mil kn na "gensku terapiju".
A sad još imaju obraza nekoga reketariti uvjetima za potpore?
Ma nek se gone tri krasna...
Kad policajac upravlja "zdravstvenom krizom" onda nekaj debelo smrdi...
I zakaj jedino ta američka govna vrijede?

Da nisu nikaj poduzeli i da su liječili ljude kak i prije, sve bi bilo kak je i sad, samo nebi proživjeli ova silna maltretiranja maskama, lažima i strašenjem sa svakog tv kanala, ne bi bili ni toliko više dužni.
Ali to je i bil cilj...pokus na ljudima; od ponašanja, straha, testiranja poslušnosti, testiranja elektroničkog nadzora pojedinca i forsiranje bezgotovinskog plaćanja... a kurona je bila samo prikladno sredstvo.

A ovce i dalje bleje i idu po još...umjesto da kritički sagledaju činjenice i počnu razmišljati svojom glavom.
Iskreno, razočarali su me mladi ljudi...hrle pod nož ili iglu a za njih je rizik zanemariv...
Svejedno za nas starije, ali kakav svijet sami dozvole u takvom budu živjeli.

Sinoć je na tv bil film Igre gladi...prikladno, kaj ne?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moja JO,i tebe pametnu preveslali,ministar donio odluku o epidemiji 11.3.2020 i da stupa na snagu odmah a nije je objavio u Narodnim Novinama .:mad:
Dakle protustavana odluka a najsmjesnije je to sto je tek 13.3.2020 uvrstio(objavljena u NN),odnosno pridodao dopuni liste -bolest COVID19 uzrokovanu virusom SARS- CoV-2,iako je tu odluku donio 10.3..2020.:hahah:
I sada valjda shvacate da epidemije nema vec PLANDEMIJE i velikog planiranog reseta,cilj im je od pocetka bio sve ljude cijepiti odnosno ZIGOSATI i stvaranje Novog Svjetskog Poretka,no to su planovi a mi ljudi odlucujemo. 🙋‍♂️

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Malo si fulao, opet isto😉
Koje licemjerje, ajmeeee..........
@mikke vel u 20:46 nakon moja dva upisa koji se tiču striktno korone bez imalo primjese politike:
"Pošto je opet počelo po starom ajde dali ima netko da zna kad slavimo prošlogodišnju pobjedu nad kovidom, a kad budemo slavili ovu?"

Vuče me da mu turim fakte - koji mu, naravno, ne pašu, pa se malecko zaebo što ih je tražio, i onda se opet kritizira da se forsira politika.

Drugovi, što ste tražili, to ste i dobili, uživajte. :).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Muha, molim te ne miješaj Crkvu u priču kad nema veze s ovim.
Većina ljudi ide u crkvu nedjeljom, pa je logično da tad mogu nekaj kupiti.

KTC već godinu i pol ne radi nedjeljom. Nitko ih na to nije prisiljaval i to je bila njihova odluka. Jesu li kaj izgubili? Možda materijalno i jesu u početku, ali zanenarivo. A dobili su zadovoljnije ljude.
Ljudi koji tam kupuju kupe u petak ili subotu i nikom niš.
KTC je hrvatski dućan...a mnogi strani koji ovdje "laju" na neradnu nedjelju u domicilnim zemljama imaju veće restrikcije pa se tam ne bune.
Ah da, i Imbex je posebna priča...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pusti ti starog smrada Kxxxxxx, on ne zivi po crkvenim pravilima ;)
A zna se zašto je on bil prvi Htvatski dučan koji ne radi nedelju, a zna se i ostalo oko tog nerada i kaj su radnici dobili a kaj izgubili s tom neradnom nedeljom ;)

I ja sam tebe molil da ne mješaš politiku ali....ona isto nema veze s ovim.
A možda i ima, kak i crkva koja svugdje svoje prste ima pa nek budu oboje tu kad su isprepleteni.

Osobno nemam nist protiv crkve i vjere. I sam znaš svetišta koja hodocastim, i slike sam na forum metal.....
Popi, oni su ti koji su me udaljili od nje.
Poslije naših generacija crkve budu prazne. Gledam neki dan na jednom sprovodu. Pola mladih se ni prekrižiti nezna, a na misi zadušnici je pop iz crkve u koju ti spadaš vikal na ljude jer nisu znali moliti, a on bogec šapče.....
Bolje mi da šutim, ili hočeš da jednog drugog popa opjevam, ili trečeg..... sram ih biti more.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Procitajte si Ustav,clan 90 lijepo kaze,kao i Zakon o zastiti pucanstva od zaraznih bolesti clanak 2,stavak 4.....
Ministar(seros) nadlezan za zdravstvo,na prijedlog HZZJZ,posebnom odlukom proglasava opasnost od epidemije zarazne bolesti te odredjuje zarazeno,odnosno ugrozeno podrucje.Odluka kojom se proglasava opasnost od epidemije zarazne bolesti objavljuje se u Narodnim Novinama.

-budala seros(a mi ovce) proglasio citavu zemlju za ugrozeno podrucje?
-virus znaci na latinskom-otrovna izlucevina tj.otpad koji nastaje ciscenjem tijela
-odluka nije objavljena u NN
ima toga jos no slijepima je djabe objasnjavati kao i polupismenima 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️ 🙋‍♂️

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E moja JO,i tebe pametnu preveslali,ministar donio odluku o epidemiji 11.3.2020 i da stupa na snagu odmah a nije je objavio u Narodnim Novinama .:mad:
Dakle protustavana odluka a najsmjesnije je to sto je tek 13.3.2020 uvrstio(objavljena u NN),odnosno pridodao dopuni liste -bolest COVID19 uzrokovanu virusom SARS- CoV-2,iako je tu odluku donio 10.3..2020.:hahah:
I sada valjda shvacate da epidemije nema vec PLANDEMIJE i velikog planiranog reseta,cilj im je od pocetka bio sve ljude cijepiti odnosno ZIGOSATI i stvaranje Novog Svjetskog Poretka,no to su planovi a mi ljudi odlucujemo. 🙋‍♂️
Koji si ti lik hotela....
Zakoni i odluke se najprije donose, a u NN izlaze u prvom sljedećem broju nakon donošenja. I gle čuda, NN nisu izašle na dan donjete odluke nego nakon dva dana, kada im je bio datirani termin izlaska.

Hotela, Ustavni sud je rekao da je sve bilo ok.
Ali, tebi je i Ustavni dio zavjere, jel? :)
Dobro je da sam malo prije bila na wc - u, sada bih se popišala od smijeha.
Nemoj previše čitati fejs.
Gledam vijesti danas, i opet se vrte informacije o slaboj procjepljenosti medicinskog osoblja, a jučer informacija o cijepljenosti 90%, 5% ih je upisano za cjepljenje i 2% je onih koji će se cijepiti nakon što im prođe imunitet od preboljevanja, - dakle, skoro 100%.
23 lipnja ih je bilo cjepljeno 80%.
To što novinari vrte krive informacije i što ih slični tebi koji svojim jadnim srcem žarko žele da zaista bude tako hlapljivo gutaju - čiji je problem?

I opet velim - informacije skupoljati iz ustiju govornika, ne preko gluhog telefona i od teoretičara zavjera. :)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Samo bih volio da svaki građanim podmiri svoj račun za sve one postupke koje doprinese, ili prouzroči društvu i drugima, vlastitim ponašanjem...

Svako se malo spominju Crkve i crkve, pamtim dok su crkve bile pune, rebra su pucala koliko su se ljudi tiskali u njima, neki se čudni vrag dogodio da sada skoro pa zjape prazne... Bilo je budala od svečenika koji su vrištali da je korona laž pa ih je vrag brzo uzeo za svoje...

Odustajem dok ne natipkam previše...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Podmiruje...plaćanjem poreza...a nitko ga ne pita jel zadovoljan načinom na koji se isti troši... ;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Podmiruje...plaćanjem poreza...a nitko ga ne pita jel zadovoljan načinom na koji se isti troši... ;)
Nitko ga niti ne pita koliko je uplatio a koliko potrošio.
Samo jedan dijabetičar na inzulinu sa prosječnom plaćom potroši pet puta više nego je cijeloga života uplatio.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Evo kopiro sam izjavu jednog novinara. I slazem se 310% . Samo se neko dobro nalapo para.

Budući da su jako moderne predikcije budućnosti, evo i moje. Živjet ćemo s kovidom kao s gripom. Ljudi će i dalje umirati od kovida, ali to neće biti nikakva vijest, kao što nije bila kad su umirali od gripe prije kovida. Mjere će se ukidati - sve. Projekt segregacije će neslavno propasti, ali će novinari i političari nastaviti tvrditi kako su njihove mjere bile neophodne i kako je segregacija bila neophodna, što su, naravno, notorne laži.

Ovo sad što se događa, koronaši koji su gadno zabrijali na svoju religiju imaju problema s priznavanjem jasnih činjenica - da se nikakvim metodama, pa čak ni cje_pivom, NEĆE riješiti kovida, da je on tu da ostane i da to nije nikakva katastrofa. To je nešto što je trebalo biti usvojeno još u ožujku 2020., ali previše je bilo financijskog interesa da se poduzmu ekstremistički koraci. Tko je jamio, jamio je, neće moći još dugo. Ali brijem da su svi najveći igrači svoje postigli i sada će se lagano stvari vraćati u normalu.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Eto ja bih se osvrnuo na temu poštivanja pravila kao odgovornog ponašanja prema društvu, državi, svima.
Čitajući postove pojedinih cijenjenih kolega, isčitavam da ni sami ne poštuju pravila pa ni ono osnovno:
"kad okolinu zagađuješ i truješ, obavezno povuci vodu".

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nitko ga niti ne pita koliko je uplatio a koliko potrošio.
Samo jedan dijabetičar na inzulinu sa prosječnom plaćom potroši pet puta više nego je cijeloga života uplatio.
Opet si fulala...
Govoril samo porezu, a ne o doprinosu za zdravstvo.
Protiv zadnjeg nemam niš, daj Bože, ne morali nikad na mene ni kunu potrošiti...ali sam protiv toga sa se bilo kome to uskraćuje ili, još gorje, uvjetuje (cijepljenjem).

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Koje licemjerje, ajmeeee..........
@mikke vel u 20:46 nakon moja dva upisa koji se tiču striktno korone bez imalo primjese politike:
"Pošto je opet počelo po starom ajde dali ima netko da zna kad slavimo prošlogodišnju pobjedu nad kovidom, a kad budemo slavili ovu?"

Vuče me da mu turim fakte - koji mu, naravno, ne pašu, pa se malecko zaebo što ih je tražio, i onda se opet kritizira da se forsira politika.

Drugovi, što ste tražili, to ste i dobili, uživajte. :).
Prvo slavlje i politika,nisu isto, ne možeš misliti da sam drug jer nisam u onoj stranci koju hvališ, obrnutih kaputa. Nikad neću i nisam bio član neke stranke. Kaj se tiče turenja o tome nećemo.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh