• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nisam znao, samo već se netko sjetio prije kod priče o Crvenkapici. Ako sa te uvrijedio ja se ispričavam. No mogla bi i ti paziti kog i kako pozdravljaš indijanskim pozdravom😉
Da, primjetila sam i namjerno nisam reagirala, kao što namjerno ignoriram i ne reagiram na upise moga prijatelja koji po vlastitom izboru više to nije.
Prihvaćanjem iste razine komunikacije pokazuješ da nečiji komentar na parodiju na bajku o Crvenkapici smatraš relevantnim i prihvatljivim iako je uvredljiv, umjesto da ga osudiš i kritički verbaliziraš.
Ili samo, i ti, kao i hotela, nemaš literearnog štiha i ne znaš što je parodija.
Ti ćeš znati o čemu se radi, jel......

Da, haug je staroindijanski pozdrav tipa "ja sam svoje rekla i kod toga ostajem, a ti misli i radi što te volja".

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A dal je ko zbilja probal jesti špek i luk, i nohu i rakiju piti i da zbilja pomaže protiv korone? Jer ak pomaže oni buju bili tiho o tome. Možda bi trebalo napisat kaj o tome?
Ja luk ne bum jela jer se onda nebudem mogla ljubiti, radije nek me korona onda strefi.
Za one koji taje lijek protiv korine znam jednu tešku kletvu - "daj ti Bog kaj se ne buš mjesec dana seksal".
Pa da vidimo tko su ti hrabri utajivači. :hahah:

Do kada!!!???
Ko vas jebe stoko sitnog zuba!
Njima cure dolarčići i orejići :mad:

Ja NISAM stoka sitnog zuba. Imam - ili sam imala jer su mi četiri karijesna izgubljena - pet (5) KRUPNIH kutnih gore desno, pet (5) dolje desno i pet (5) dolje lijevo, imala sam dva srednja odmah dok sam se rodila, ti su mi ispali u šestoj godini, narasla su nova dva, ti su mi ispali dok sam bila osnovnoškolka, pa su mi narasla nova dva - poprilično lijepa široka.
Tako da sam ja - onda sam bila telička krupnog i mnogobrojnog zuba, a sada sam Šeka skoro pa cjelobrojnog krupnog zuba iako mi četiri fale. Hehe....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A dal je ko zbilja probal nohu i rakiju piti i da zbilja pomaže protiv korone?
Prokleti alkohol.
Taj preparat pomaže protiv svega na ovom svjetu, sve ti postaje ravno, hodaš po svjetu ko muha bez glave, mlatiš sa sobom svjetom dok ne završiš u hotelu s rešetkama pa počneš režati na mjesec....

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pa ogledajte se po selu oko sebe, ne krepavaju od korone ljudi baš samo tak...je par staraca i onkoloških pokupila, ali generalno svi na domaćoj hrani i alkoholu su, i ak su je dobili, preživjeli bez većih problema...
po računu vjerojatnosti jedan od nas tridesetak na forumu je trebal već parunut, a kolko vidim to se nije dogodilo (kupljenac je bil najbliže... 🤭 )...al nega i tak nemoš računat pod selo, kad sve kupi u lidlu...😜
oslabljeni imunitet (konzervansi, malo sunca, raznorazni aditivi u hrani) je triger za odlazak na groblje...
a lambda verzija, e to je već zanimljivo...ona je mutirala na taj način jer je virus došao u doticaj s cijepljenima, i oni su direkton odgovorni za nastanak tog soja...nebi nikad mutiral na taj način, da nije našao na zapreku...
e pa cepili se il ne, lambda vas čeka ovu zimu...
i jedino direktor, špek, luk, češnjak, hren i još nekoliko domaćih pripravaka vam može spasiti život!
inače selidba!!!
pop će vam mahat!
ps.
onaj koji misli da su pop/crkva i Bog isto, moral bi razmislit o svom ponašanju na ovom forumu!!!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Viš, viš! Nisam znao da je haug pozdrav dok nisam pročitao Karl May-a, a on to zna jer nije, kao cugaroš, nikad imal lovu da ode u Meriku k pernatima!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ja luk ne bum jela jer se onda nebudem mogla ljubiti, radije nek me korona onda strefi.
Za one koji taje lijek protiv korine znam jednu tešku kletvu - "daj ti Bog kaj se ne buš mjesec dana seksal".
Pa da vidimo tko su ti hrabri utajivači. :hahah:
Koja je to nagrada...samo mjesec dana??? :hahah:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jao,jao,sad bu novi soj i nasa kolegica se bu opet morala pikati.Ma treba njoj prava pikica i niti jeden soj nebu ju vnistil,zato je i nadobudna kaj su ove pikice sve fals.:hahah:
Salu na stranu,valjda vam polako biva sve jasnija ova diktatura i fasizam,no dragi Bog ima zadnju,igra bu zavrsila kak on i kad to odluci.
Moreju se drugovi i drugarice peniti kuliko se god oceju,moreju i nas prosvijetljene sve zaprti i maltretirati,opet budu ostali ojadjeni i bijesni jer neznaju kaj je ljudskost i ljubav.🤫
Nemaju kartu za cug,no niti neznaju kam oceju da putuju,dajmo im televizor i to najbolji i najveci pa nek gledaju crtice svetog stozera.
A v i ostali draga braco i sestre pripremite se za na jesen,dovoljno zdrave hrane i pica i jacajte imunitet,luk i spek to vam je eliksir zdravlja,a budale neka se tome smiju. :ppozdrav:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
dovoljno zdrave hrane i pica i jacajte imunitet,luk i spek to vam je eliksir zdravlja,a budale neka se tome smiju. :ppozdrav:
Ambar punim, luk sušim, špek gojim, a ostalo bude i ovogodišnjeg, pilići se goje, koke nose jaja, jarići se igraju, vinograd izgleda odlično samo da dragi Bog dadne da tako ostane do trganja .
Novca nikad viška ali niti ne fali mi ga.
More se pjeni
Jedan poduzetnik iz okolice, čovjek kojem bi mnogi po zavidjeli na stanju i imanju, i kad bi bili na njegovom mjestu vjerojatno motiku i plug nebi nikad ni pogledali, jer bi imali novca za sebi sve priuštiti. Njegov stil života ne odudara po ničemu od mojeg, ili nekog drugog tko želi raditi poljoprivredu i imati sve svoje u kući svojoj, znači, i maslinovo ulje, vino, rakiju, janjaca, prasce za zimu,ječam, lucerne, suhih smokava, i kaže mi da sav onaj novac koji ima mu ne mijenja ta materijalna dobra i zadovoljstvo rada ruku svojih.
I na kraju ja se divim svim tim ljudima koliko daju prostora toj koroni, ja nemam vremena niti misliti o njoj.

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
969
Čitajte ako hoćete, meni dobar članak

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Danas. Fino vidjo na pozeskoj bolnoci daj korona pobijedena.igrom slucaja na starom cararu eksplodiro motor.et ruka deana bila tamo. Sprzena mi i polupana. Oso na hitnu.niko masku ja isto ne. Nit me ko sta pito nit ja njih.sve odradito bez korone. Svinsuper pod starim normalnim.ni medicina nevjeruje u to vise. Jedino pojedinibstozeras i masonski babci sa placa. Ispricavam se na uzasnom pisanju. Nasopali su me tramalom pa mi se malo magli. Bog i Zdrava Pamet

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Biš mi ni jasno?
Valjda oni nešto znaju o koroni!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da, to pokazuje svu bijedu karaktera ljudi koji se daju kupiti...
...i, još gorje, pokazuje koliko vlast želi dobra svom narodu. Uostalom, mito im nije stran, ipak su potekli iz naroda...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moj kolega kupljenec koliko si ti meni muka zadao 🙃dok te nisam pokrenuo da sam istrazujes istinu,no ti i dalje ne vjerujes u PLandemiju,trazi hrabro dalje.:ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh