• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Samo bih volio da svaki građanim podmiri svoj račun za sve one postupke koje doprinese, ili prouzroči društvu i drugima, vlastitim ponašanjem...

Svako se malo spominju Crkve i crkve, pamtim dok su crkve bile pune, rebra su pucala koliko su se ljudi tiskali u njima, neki se čudni vrag dogodio da sada skoro pa zjape prazne... Bilo je budala od svečenika koji su vrištali da je korona laž pa ih je vrag brzo uzeo za svoje...

Odustajem dok ne natipkam previše...
Pa jbg . po tome neka država zabrani pušačima pušenje duhana cigareta, ljudima neka zabrane da piju alkohol, pa će biti manje kancera zbog pušenja i bolesti jetre zbog alkohola........Pa zabraniti dalje jedenje masne nezdrave hrane itd..... Kuda ide idiotizam, zabrane, zabrane zabrane........strašno
Pa zabranite pedere i lezbe, jer kao takvi se ne mogu reproducirati i dovode do pada nataliteta i statistički je preko 80% pedera pedofili, pa zabranite ih

Posljednje uređivanje:

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Za štetne posljedice cijepljenja...
- nije odgovaran proizvođač
- nije odgovaran liječnik
- nije odgovarna država

Ako se pojedinac ne želi cijepiti onda je neodgovoran.
Pa tko tu koga...vleče ta nos?

S druge strane, zatvorili su privredu i uništili mnoge male poduzetnike odnosno privatni sektor. Usput potrošili bezpotrebno 35 mlrd kn i još 1 350 mil kn na "gensku terapiju".
A sad još imaju obraza nekoga reketariti uvjetima za potpore?
Ma nek se gone tri krasna...
Kad policajac upravlja "zdravstvenom krizom" onda nekaj debelo smrdi...
I zakaj jedino ta američka govna vrijede?

Da nisu nikaj poduzeli i da su liječili ljude kak i prije, sve bi bilo kak je i sad, samo nebi proživjeli ova silna maltretiranja maskama, lažima i strašenjem sa svakog tv kanala, ne bi bili ni toliko više dužni.
Ali to je i bil cilj...pokus na ljudima; od ponašanja, straha, testiranja poslušnosti, testiranja elektroničkog nadzora pojedinca i forsiranje bezgotovinskog plaćanja... a kurona je bila samo prikladno sredstvo.

A ovce i dalje bleje i idu po još...umjesto da kritički sagledaju činjenice i počnu razmišljati svojom glavom.
Iskreno, razočarali su me mladi ljudi...hrle pod nož ili iglu a za njih je rizik zanemariv...
Svejedno za nas starije, ali kakav svijet sami dozvole u takvom budu živjeli.

Sinoć je na tv bil film Igre gladi...prikladno, kaj ne?
Jbg. nitko od doktora ,znanstvenika i inih, ministra neće potpisati garanciju da ti poslije cijepljenja ne bude ništa.......Nego ipak se gura taj papir samima nama da ga potpišemo i sav rizik prihvaćamao tim potpisom.....Općenito je u proteklom vremenu u eter izašlo toliko informacija ali još više dezinformacija koje su prosjećnog čovjeka dovele u najblažu ruku rečeno u nedoumicu i nepovjerenje prema cjepivima , ovima, onima, i svime vezano uz Covid. I zbog toga masa ljudi još uvijek nije načisto što i kako, a samo vrijeme od godine dana je prekratko da bi se razvijeno cjepivo istražilo a za to treba barem 3-4 godine ako ne i više, tako da .....
Sve su to igre farmaceutske industrije, igre bankara i masona.....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Prvo slavlje i politika,nisu isto, ne možeš misliti da sam drug jer nisam u onoj stranci koju hvališ, obrnutih kaputa. Nikad neću i nisam bio član neke stranke. Kaj se tiče turenja o tome nećemo.
Haug mikke, haug. :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Opet si fulala...
Govoril samo porezu, a ne o doprinosu za zdravstvo.
Protiv zadnjeg nemam niš, daj Bože, ne morali nikad na mene ni kunu potrošiti...ali sam protiv toga sa se bilo kome to uskraćuje ili, još gorje, uvjetuje (cijepljenjem).
A gle, birali smo one koji će u naše ime raspoređivati kome, kako i koliko.
Da se pita nas kome kako i koliko, nitko ne bi dobio ništa - jednima doktori imaju premale plaće, drugima prevelike, učitelji isto tako, činovnici isto tako, ti bi socijali dao još više jer hrani petero djece na tvoj račun, ja im ne bih dala ništa, uzela bih im djecu i dala udomiteljima dva puta više nego dobivaju....i di bi nam bio kraj da mi određujemo onima koje smo izabrli koliko će kome i kako i kamo.
Velim ja da je demokracija iluzija, apsolutna demokracija ne postoji nigdje na svijetu niti može postojati, moje pravo mogu konzumirati tako dugo dok ne ugrožavm tvoje, i već tu nema demokracije - ako insistiram da sjednem na javnu (niti tvoju niti moju a zapravo našu) stolicu na kojoj ti sjediš, i postanem drska, ratoborna, ili ćeš si uskratiti svoje demokratsko pravo da na njoj sjediš i prepustiti mi je, ili ćemo se posvađati gadno jer je i moje pravo da sjedim na njoj, potući čak, i ako budem jača zviznula te bum sa stolice ko mokru krpu i uzela svoje pravo da na njoj sjedim jer je to moje demokratsko pravo koje si mi ti uzorpirao, moj ZJ.

Ide Zakon temeljen na Ustavu o zaštiti zdravlja nacije, i bute se cjepili vi koji nećete.
Zapravo vas nitko neće prisiljavati da se cjepite, ići ćete svuda po državi bez problema, i na koncerte i u restorane i ostale pizdarije i na posao,. Ostati će vam - hoću/neću izbor, smo ćete svakih 48 sati morati dokazati testom da niste nositelji virusa, ali sada na svoj osobni trošak, ne više na trošak cjelokupnog društva.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jbg. nitko od doktora ,znanstvenika i inih, ministra neće potpisati garanciju da ti poslije cijepljenja ne bude ništa.......Nego ipak se gura taj papir samima nama da ga potpišemo i sav rizik prihvaćamao tim potpisom.....Općenito je u proteklom vremenu u eter izašlo toliko informacija ali još više dezinformacija koje su prosjećnog čovjeka dovele u najblažu ruku rečeno u nedoumicu i nepovjerenje prema cjepivima , ovima, onima, i svime vezano uz Covid. I zbog toga masa ljudi još uvijek nije načisto što i kako, a samo vrijeme od godine dana je prekratko da bi se razvijeno cjepivo istražilo a za to treba barem 3-4 godine ako ne i više, tako da .....
Sve su to igre farmaceutske industrije, igre bankara i masona.....
A tko ti potpisuje kada dobiješ neki lijek od doktora da ti od njega neće biti ništa? A imaš u uputstvu cijelu jednu stranicu ispisanih nuspojava koje ti se mogu dogoditi - od lakih do veoma teških. Od rijetkih do veoma čestih - jedna na 10 osoba, jedna na 100 osoba, ili rijetke - jedna na 30 000 osoba.
I ne pada ti na pamet da ne progutaš kutiju ili dvije, kolko ti doktor odredi.

Nepovjerenje su stvorili medij koji love čitateljstvo senzacijama, teoretičari zavjera, bedaci koji nasjedaju na to i šire laži.
Normalna lucidna osoba može i zna odjeliti realu od podmetanja i senzacionalizma.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Priznajem da sam glup (nadam se da mi se pola oprašta) njih ne možeš razumjeti ako se sjećaš što su prethodno rekli.
Liče mi na pjesmu:
Ali kofa je bušna o majstore moj

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Priznajem da sam glup (nadam se da mi se pola oprašta) njih ne možeš razumjeti ako se sjećaš što su prethodno rekli.
Liče mi na pjesmu:
Ali kofa je bušna o majstore moj
Rekli su ono što je u datom momentu bilo aktuelno - činjenice koje su na svjetskom nivou u nekom momentu bile istovjetne - ono što je trenutno, u datom momentu struka - svijetska - znala o novome virusu o kojem do tada nije bilo apsolutno nikakvih informacija.
Kako su dolazili znanstvenici cijeloga svijeta do novih spoznaja, tako nam ih je naš stožer redom prezentirao, i na temelju novih spoznaja formirao u datom momentu mjere za suzbijanje širenja virusa. Neke stare informacije su prestale biti važeće jer su ih nova istraživanja pobila ili modificirala, ili se došlo do proširenog znanja....
isto kao i svi stožeri svih država svjeta, i naš je nama prenosio nove spoznaje.
Ako to ne možeš shvatiti i nisi do sada znao, onda prihvaćam tvoje opravdanje da si malo glup.
Iako ja mislim da si samo nedovoljno obavješten i podložan usvajanju tuđih zaključaka a ne donošenju svojih, ili da informacije tražiš na krivome mjestu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
@hrva, koliko znam je da nitko niti ne upozorava niti ne nudi nikakav papir, tzv. informirani pristanak.
Tim bolje, jer bar nemaju dokaza da se pristalo na pokus, već je to bilo na prijevaru.
Valjda bu cijeloj toj prevari brzo kraj...

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
A tko ti potpisuje kada dobiješ neki lijek od doktora da ti od njega neće biti ništa? A imaš u uputstvu cijelu jednu stranicu ispisanih nuspojava koje ti se mogu dogoditi - od lakih do veoma teških. Od rijetkih do veoma čestih - jedna na 10 osoba, jedna na 100 osoba, ili rijetke - jedna na 30 000 osoba.
I ne pada ti na pamet da ne progutaš kutiju ili dvije, kolko ti doktor odredi.

Nepovjerenje su stvorili medij koji love čitateljstvo senzacijama, teoretičari zavjera, bedaci koji nasjedaju na to i šire laži.
Normalna lucidna osoba može i zna odjeliti realu od podmetanja i senzacionalizma.
Pa u redu je popiti tablete kojima je provedeno opsežno istraživanje i skontani su učinci istih lijekova i nuspojava, ovo je vezano uz Covid cjepiva koja vremenski nisu mogla biti kvalitetno istražena .....

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ovo je vec.....
Ni mi jasno, taj "kroner" je isto Made on Kina, zašto nisu uzeli kineska slova!
HRVA! Si siguran da im je bilo u interesu istraživati cjepiva?
Ovak samo prate izjave Stožera

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma glup! Nedojeben! Podložan tuđem tumačenju! Slušam uvijek "pametne" i tak...... :hahah:
Kaje sada?
Sam si daješ kvalifikaciju, a onda, kada netko prihvati da ti sam najbolje poznaješ sebe - dramiš.
Ja te ne razumijem. :)

Kaj stvarno nema ko "gasiti požar"🤔
Tako to rade elokventni i intelektualni slabići - kada ponestane oponentnih argumenata prelazi se na insinuirajuće uvrede. ;)

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nisam znao, samo već se netko sjetio prije kod priče o Crvenkapici. Ako sa te uvrijedio ja se ispričavam. No mogla bi i ti paziti kog i kako pozdravljaš indijanskim pozdravom😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A dal je ko zbilja probal jesti špek i luk, i nohu i rakiju piti i da zbilja pomaže protiv korone? Jer ak pomaže oni buju bili tiho o tome. Možda bi trebalo napisat kaj o tome?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh