Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ajde daj ne drobi bezveze, vi niste svjesni o čemu pričate, ja još imam posljedice nakon 7 mj.
Pa o smrtnosti od bolesti uzrokovanih pušenjem ili alkoholom. Nema cjepiva za te bolesti, a bogme se niti ne trude da porezima ili direktnim smanjenjem proizvodnje istog duhana i alkohola smanje bolesti njima uzrokovane, jelte to nije u interesu izgleda vladi, lobiju stranoj korporaciji.......Prevedeno na jezik razumljiv svima, umirati se mora, masa populacije mora se smanjivati...........A sad vi brijete sa Coronom koja ima daleko nižu smrtnost u odnosu na gore navedeno, promašili ste i metu i fudbal i sve.....Ako cemo o bolestima ajmo o karcinomu. Smrtnost veca od 50%, godisnje u Hrvatskoj umre skoro 15000 ljudi od istog. Dobivaju ga i mala djeca koja također umiru.
Mene bi bilo sramota zalit se na bolove u nogama nakon covida, a netko mlad ili star umire od karcinoma za kojeg nema ni lijeka ni cjepiva.
Zakaj bi ko kaj bil prevaren? O čemu ti govoriš? Pa daj malo imaj razumijevanja, pa nisu svi na hoteli da kuže o čemu ti pišeš.Bilo bi posteno da cijepljeni koji se osjecaju prevareni i nasamareni to konacno priznaju,cega se bojite svi smo ljudi i svi grijesimo al vama ce biti lakse i nebojte se imate nasu podrsku i naravno nikada vas se necemo odreci.🙋♂️