• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Neda mi se istraživati jer tak nikakve koristi od toga a ni vremena nemam da ga gubim na takve stvari. Jedina razonoda mi je tipkanje po ovom forumu,tu i tam pregledam neke glupe novine i svaki prijestupni mjesec pogledam neki film sa ženom. Meni je dobro, delam,mučim se,uživam kad morem,do 30-te budem imal sve kaj si hoću,valjda ne budem otegnul papke posle cijepljenja tak da nek neka xy osoba dela kaj god hoće.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
@Charlip, ajd malo istraži kaj se krije iza svega toga ;)
Kad su se bogati u povijesti zalagali da onima ispod njih bude bolje?

Recimo, mene bodu u oči mnoge točke:
2 (globalna kontrola hrane, jer da su htjeli, problem gladi u svijetu su mogli davno riješiti, a zapravo ga potenciraju patentima na GMO sjeme npr.)
3 (već je tu...Ko-ne-vidi potvrde i prisile)
5 (rodna a ne spolna???? Haloooo???)
6 (to znači privatizacija voda)
10 (da, na način da nitko od "stoke sitnog zuba"nikaj ne posjeduje, kao robovi)
11 (totalna kontrola ljudi po gradovima)
13 (naglasak na utjecaju na vremenske prilike. Već sad vidimo kam to vodi)
15 (čitaj smanjenje populacije)
16 i 17 totalistička nadmoć svjetske vlade (već sad se to osjeća, samo mnogi nisu svjesni toga)

Daj Bože da sam u krivu, ali ovo je lijepo upakirana laž, odnosno zamka u koju ljudi trebaju dobrovoljno upasti. Isto kak su nas na prijevaru (promjenom uvjeta referenduma npr.) uvukli u eu tamnicu naroda.

Ljudi, razmišljajte kritički, uvijek sa zrncem sumnje i figom u džepu.
Život me naučil da kad god se netko "brinul da mi olakša i pojednostavni stvari", uvijek me koštalo ili novaca ili vremena...
Za ovo pod brojem 6 naši ne budu"imali muda" za prodaju, jer onda budu postali manjina!

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
@ZJ Sve se more interpretirati kak netko hoće pa tak i ta agenda. Naravno to je popis lijepih želja i od toga vjerojatno nebude ništ. Ali to nazivati fašističkim planom, opet, BEZ JASNO NAVEDENIH ARGUMENATA (vjerojatno sa neke stranice teoretičara zavjera) Qanon i sl. je u najmanju ruku neumjesno…

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Za ovo pod brojem 6 naši ne budu"imali muda" za prodaju, jer onda budu postali manjina!
Ne reci dva puta jer evo u Srbiji se to upravo događa, hoće sve vode privatizirati.

@ZJ Sve se more interpretirati kak netko hoće pa tak i ta agenda. Naravno to je popis lijepih želja i od toga vjerojatno nebude ništ. Ali to nazivati fašističkim planom, opet, BEZ JASNO NAVEDENIH ARGUMENATA (vjerojatno sa neke stranice teoretičara zavjera) Qanon i sl. je u najmanju ruku neumjesno…
Pojam "teorije zavjera" bi stvarno trebalo zabraniti jer mnoge stvari koje se danas događaju su prije samo godinu dana nekima bile teorije zavjera... :rolleyes:

Inače bih puno toga mogao napisati na ovu temu pošto sam prošao pola svijeta, ali nemam živaca za borbu s vjetrenjačama po ne znam koji puta.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Nebudu imali muda citam,bas ste smijesni kolege,pa ko ce ih sprijecit,ovi brnjicari kaj se boje sopstvene senke.
Mislite da bum ja u nedogled glumil Don Kihota a Kupljeni Pancija,malo se mnogo varate,polako postajem promatrac iako mi je zal pogubljenih i prestrasenih,imam svoju pjesmu i duhovno vino pa uzivam.
Zahvaljujem svima hrabrim ljudima na ovom forumu,koji shvacaju situaciju i sve vise iznose svoje stavove,izgleda da se bum mogel povuci sa scene. :ppozdrav:

ps. adolfio je to dobro odradio sa svojim narodom,postepeno im oduzimas slobodu a kad shvate je vec kasno....ovo vam je isprobani recept

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
a kaj imaš za reć da se magnet lovi samo za one kaj se cjepili sa fajzerom, a sa drugima kaj se cjepili tuli kad izlaziš iz nekog trgovačkog centra van? A nemaš niš željeznog na sebi.
Kaj nemaš kaj za reći? Normalno da nemaš jer su to gluposti, a ti takvima naslovima vjeruješ i držiš se toga ko pijan plota.
Kak sam ja tu glupost tu napisal neko ju je negde drugde isto tak napisal, i to kad ti vidiš uvjeren si da je to istina.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
@Kupljenec, ovo sam osobno snimil na dvije osobe (same su mi to pokazale i nisam vjeroval dok nisam videl). Jedna je cijepljena dvaput u istu ruku, druga po jednom u obje ruke. Ak ne vjeruješ, napišem ti EXIF data slika. Nemam razloga lagati ni muljati, i sam sam se iznenadil, pa onda snimil...
Ruke im nisu bile znojne.
20210623_094935.jpg

20210623_093308.jpg

Možda se na slici ne vidi, ali ruke stoje gotovo potpuno okomito (vertikalno).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Prvoj osobi na slici nije htjelo stajati na drugoj (desnoj) ruci.

Dečki, snimil sam ono kaj sam videl. Ne komentiram, jer ne znam. Riječ je osobama od ~45 i ~55g.

@Tommy , vidi ti se flaks na kjem visi ključ :ROFLMAO:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Al kaj to govori? I kak bi ti to kao inženjer objasnil? Ovo je slika druge ruke u koju nisam cijepljen. D1FCA795-3A61-4525-BF59-A0A4DD6D062D.jpeg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ne znam. Nisam tražil objašnjenje, jer su i same osobe bile zbunjene...bil sam iznenađen kad sam to videl i snimil.

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
"Tommy" izgleda da si cijepljen sa obe doze pa se cijelo tijelo namagnetiziralo a sigurno se to prenijelo na gospođu kao i kod svakog magneta.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega Tommy ili ti magnetni,mirno spavaj,upravo isprobal na sebi i 50 centi se drzi na obje ruke,voli moje tijelo eure :hahah:.No moram priznat da sam ih utisnul pa stoje,morate probat lagano vuc da osjetis privlacenje na mjestu uboda,ja jos sumnjam dok se ne uvjerim.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
A jel ste probali staviti inox ili aluminij? Npr. po netu ima puno sličnih videa i slika s kovanicama US $ koji je nemagnetičan… Jednostavno, koža je masna i vlažna…
@fergomil Pa rekel sam da je to od trenja, statički elektricitet 🤣🤣🤣

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
A jel su stvarno utvrdili od čega su dotični umrli ili je to bilo proglašeno od (ne)zna se čega?
Da to su utvrdile seoske babe..koje su završile medicinu na Fejsu.. :hahah:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh