Ventili moraju u donjem položaju nalijegati na dosjed ili nema kompresije. Promijenio sam ventile i vodilice ventila, a nisam trebao, nije bio problem u tome. Da malo pojasnim za one koji se ne razumiju u ovu problematiku. Radi se o velikoj samohodnoj kosilici BCS, ima 14 ks. Serviser mi je rekao da kad kosilica "crkne" zadnje što se dira je motor, tj. zadnji se otvara motor, a prije toga se kontrolira, pregleda svječica, fergazer, dovod goriva..., a ne ja, odmah su ventili u pitanju. To su dobre kosilice i imaju dobre motore. Ventili se štelaju na 0.20 mm usisni i 0.25 mm ispušni, u Zagrebu je servis za acme i lombardini motore agrodom d.o.o, ja sam svoju kosilicu popravljao u Sloveniji jer živim pored granice i mogu reći da je čovjek koji mi je to radio vrhunski majstor i poštenjačina i kad mi je rekao cijenu za rad 10 eura jer je potrošio samo 15 minuta za rad ja sam ostao paf i dao sam mu duplo jer nisam mogao vjerovat, a kad sam pitao čovjeka u Karlovcu koji je isto dobar majstor htio me oderat za isti posao 600 kuna.