vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kaj vi zbilja mislite da su ti alati završili u čeličani?
Malo dobrih vijesti:
"TecumsehPower sold off its Peerless transmissions business to Husqvarna Outdoor Products."
ajde da i ja priupitam..
takodjer kosilica sa B&S motorom, mislim da 3,5ks. nakon puno granja samljevenog i udaraca u cigle te slicne stvari je pocela lupati.
zapravo metalno tuckanje dok je pod opterecenjem i dok se upali, dakle dok se ne zalaufa. na mjestu i u maloj travi radi normalno, u vecoj pod opterecenjem pocne to sitno metalno tuckanje. recimo kao ventili samo prilicno glasno.
ima netko ideju sta bi to bilo i vrijedi li rastavljat ili kosit dok ide?
Daleko si care ...
A da ja to tebi kopiram tamo u tvoj vočnjak i 2 km vodovodne cijevi :rolfer:daljina je relativna.pomnoži je sa idejom i dobićeš rezultat.
A da ja to tebi kopiram tamo u tvoj vočnjak i 2 km vodovodne cijevi :rolfer:
Jel je rezervar gore i jel je cijeli?tu su kosilice,pa da stavim ovo,poklanjam motor od mio standard kosilice 3,5ks ispravan ,samo treba očistiti malo palenje i karburator, za člana foruma koji si to može iskoristit,znači GRATIS ISPRAVNO,evo i dve slike ako prođu
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us a ha bude i slikica artyman:
Ajde blicni s druge strane i ako paše mušterija je tu.je rezervar je gore i ispravan jeartyman:
Za fotič trebaš obavezno punjive baterije + punjač .budem tokom dana poslikao,pa ih stavim,ždere me fotić,moram mu nabaviti duracell baterije ovo sve drugo hrpa smeča,napraviš 10 slika više se fotič ne može pokrenutiartyman:
To nije taj rezervar koji je meni potreban tak da........to vam je to ako kome treba,nazovite i dalje za forumaše gratis(možda jedan Radler od Pana):axe: