Ako imaš vremena, to znaš i želiš, nitko te ne može spriječiti da ga ne raskopaš. On je tvoj, nisi ti njegov, niti je važno što selo o tome misli, ili priča.I šta sad da ja radim?
Baš me briga i za ležaj i remenicu i radijalno opterećenje 😂.
Znači zaključak je da je definitivno otišlo nešto u motoru? Treba se motor raskopati...
Jel da dam nekom majstoru da kopa ili je to bacanje novaca?
Ako nemaš vremena, ili ne znaš, ili nemaš dati kome da ti to riješi, najbolje kupi zamjenski motor s velikom garancijom, zašarafi ga gore i tjeraj ga u nove radne pobjede.
Ja bi to tako, a kako budeš ti, odluči se...
U stvarnoj svakodnevnici valjda 99% ljudi nikada nema pojma što zapravo kupuje. Primjer: da li mu kotači na kosilici imaju lagere, ili pikse, a tek da li motor može raditi na nagibu i ako može kakvom.Ima tu dosta faktora koje mi se ne da objašnjavati.
Od podmazivanja pod pritiskom do žiroskopije ..
Da li bi ti kupio uređaj s motorm bez kugličnog ležaja na remenu podmazivan bučkanjem?
Ja ne kažem da nema takvog uređaja ali dalje od mene.
A to kako motor izgleda iznutra bolje da ne govorim, ne znaju ljudi kako izgleda colovni alat, a kamoli a ga ima i još da zna rastaviti B&S motor, kak da ne.
OK ovdje je Honda, ali reci tim ljudima da ima remen u ulju, pa da vidiš kolutanje s okecima...