@zoran89 ako se slažeš da ti još i ja "malo otežam" donošenje odluke 🙃 . Imaš kosilicu koja te dugo i dobro služila, bila je sastavljena od "dobrih dijelova", koji nisu najvišeg cijenovnog ranga, ali si ti dugo i uspješno kosio. Budi zato sada zadovoljan i ponosan 🙃. Pokazala je jasne znakove zamora, umora, a ti si pokazao namjeru da ju ne želiš odbaciti sada, dok je več stara i umorna. Želiš da opet bude vesela i jaka, kao nekad. I ja i
@brgud želimo ti u tome biti od koristi. Da ja prvo ipak istaknem svoje ideje u "prvi plan", ne budem valjda gurao misli drugog forumaša ispred sebe i u prvi plan
🙃
. Imao si dobar i kvalitetan motor i nadam se da znaš da te dugo vremena dobro služio. Nemoj se zato sad ustručavati, ponovo si nabaviti isti takav i tjeraj ga na isti način, za male pare. "Loncin" je naravno dobar izbor, koliko para toliko muzike. Zapamti koliko para toliko muzike.
E sad da mi se poštovani forumaš
@brgud ne nađe u ćudu i bude zapostavljen, moram naglasiti da sam ja njega razumio skoro pa u potpunosti. On je naglasio da si do sad imao ovakav karter motora, s kliznim ležajem:
Po mojem iskustvu to je za kosilice i naš džep "puna šaka brade", jeftino, robusno dugotrajno 🙃
.
Jasno mi je da on vidi kao bolje rješenje ovakav karter i motor:
S kugličnim lagerima. Jedino ja budem rekao da kuglični lageri nisu ništa robusniji u radu, osim što su puno skuplje rješenje i povremeno zamjenjivi od "rajbanog kučišta".
Poštovani forumaš
@brgud bi ovakv motor s okomitom radilicom, pa iskreno i ja bi, ako ti to
@zoran89 nađeš na tržištu i spreman si platiti, radi ugradnje na več jako poderanu šklopociju
.
Eto, da Vam malo upropastim ovo danje sivilo
🙃
. Sad bi mi bilo najbolje da "uzmem neki dobar zaklon" , kad krene paljba iz svih kalibara.......