Evo sad dosli sa posla odnosno staje,samo tiho da ne probudimo ekipu iz birtije jer su bokci umorni,treba se sutra ustat do 12
giggle):.Svjesni smo mi poreza itekako i placanja raznih nameta i poreza na dohodak jer smo u PDV-u.Ovaj porez na dohodak sprijecis tako da kupis u nasem slucaju neki stroj,da pare ne stoje,jer ih gladna drzava pojede,tak da ekipa iz birtije ima cugu.
Gabro upravo to sam i htio cuti,povezivanje kopnene i morske hrvatske,da mi proizvodaci na kopnu punimo slepere sa telicima,svinjama,jaricima,psenicom,mlijekom itd. a ujedno i vi koji se na moru bavite poljoprivredom A ne da svabo dode tu kod nas i jede svoje meso,i onda kome ostaju novci?Pa njemu naravno,dode kod nas a sebi salje novce,jer su ti isti svabe napunili ove prije spomenute slepere.Da mi svi seljaci hranimo te svabe i da lova ostaje u RH onda mozemo pricati o zaradi od turizma,ovo je samo mazanje ociju.E ste culi,2015. se budemo zaduzili za jos 12,5mlrd,kaj bude ekipa iz birtije zivjela:icon_biggrin: dok je bal nek je bal,to bude neko drugi vratio.:icon_hang:
Lion ne radimo sir uopce,nazalost.Pitao si za mlijecnost,ona bude ove godine iznosila oko 67000l od 90 muznih grla.
500000kn nije sigurno cifra koju bi neki gnojnik trebao uzeti.I ti se nadas EU fondovima kao i ja
.Budemo vidli kaj budu Zoki i Tihomir rijesili,najvjerovatnije budu rekli da nama to netreba
blush):