nema mi druge nego kupit dvi tri koze pa da kao punopravni član društva ebem švabe uzduž i poprijeko....hehe...gabro,piši,ne čekaj puno,ostarismo čekajući
Evo zaspa u 8 uri slomjen,probudi se u 3 i sad nemam šta radit pa da napišem šta sam ostao dužan.Sav naš problem je u razmišljanju i poimanju života(ala filozofije),danas vidim pusto mladih po kafićima po cili dan a uvik kukaju da nema posla i da nemaju di radit a kad ih zoveš na dnevnicu niko neće i to sam se uvjerio na vlastitom iskustvu.
15 godina sam bio obrtnik (profesinalni ribar)nemogu reć da je bilo loše,ali uvik po moru,uvik mokar zimi zima a liti vruće i onda poćeli ovi gore zajebavat papir za ovo papir za ono,još kad sam došao na poreznu sa knjigama i on prekriži završni račun dopiše još par tisuća kuna i kaže plati na ovo porez,puko mi film. Onda sam sve prodao i vratio se zemlji ali odma u startu rekoh "nećete vi mene jebat" i sve po malo,ništa da moram uletit u neki obračun,tako vam ja imam sve za svoje potrebe i ništa nigdi prijavljeno, imam vino (crno i bilo),maslinovo uje,par koza(mliko,sir,meso),kokoše,vrtal sa svim mogućim povrćem!
Kad sad sve to zbrojiš ono šta nemoraš kupit i ono viška šta prodaš usitno ispada da imam jednu lipu misećnu plaću a da nikome nisam ništa obavezan i da me niko ne jebe i tako ću radit dok god ova država ne posloži bar osnovne zakone i obićaje jer boga mi da od mojih 100kn država uzme sebo 90kn a da ja nemam od ćega živit a oni kupuju auta i minjaju urede svake godine e taj film neš gledat!!!
Još je možda i najvažnija stvar u svemu ovome "no stres life",žao mi je kad se dogodi neka pizdarija tipa ovakve godine kad je lozje svo propalo ili kad se pri tri dana jedna dobra koza obisila ili kad su mi lani dva kozlića krepala u legu,ali rećeš sam sebi tako je tila sudbina i ideš dalje bitno je da ne kupiš previše u sebe i da se ne nerviraš da živiš sa prirodom i u skladu sa njom tako sam sebi smanjuješ mogučnost bolesti i preranog starenja i umiranja što je sve češći slučaj danas.
Ljudi moji život je prekratak da bi ga živili za druge,da bi gubili vrime na pizdarije a pogotovo da nebi uživali u životu i svemu onome što on lijepoga pruža!!!
Da se razumimo,nisam protiv i ne osporavam bilo kakvu inicijativu za biznis i za dobru zaradu (velike farme,puno koza krava svinja i sl.) ima ljudi koji i to vole i žele i imaju volju borit se sa svim sranjima koje to donosi i ja im dajem svu bezrezervnu podršku i želim im uspjeh u svemu tome,da nebi sad ispalo da svi moramo radit samo koliko nam je dosta i da ništa nebi trebalo ić naprid, JA sam jednostavno izgubija volju za tim!!
Evo to bi bilo to, što se tiće politike i života,vratimo se mi kozarstvu i kozama i pustimo ovu temu jer je neiscrpna i nikad dosadna ali nije ovo forum za to!!!
Na kraju nešto novo što sm primjetio,možda nije svako zlo za zlo,odkad mi se ona koza obisila,ove druge su ko bubice nevjerovatno,niti bleju niti se tuku ili su pod šokom od događaja ili je ona jadna ludica svojim blejanjem(non stop) i skakanjem okolo unosila toliku nervozu da su od toga sve bile lude,sad višpe sa ovim ostalima nemam nikakvih problema,žena juće vračajući se iz paše komentira da ovo nije normalno koliko su mirne i poslušne!
Lijepi pozdrav!:icon_biggrin: