• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOZARSTVO

• Temu pokrenuo KRESO
  • Datum prvog posta

Tessa

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
74
Jesu li joj trudovi sada jači i češći.I još nešto do sad joj je stomak sigurno bio cijeli okrugli. Mojim kozama kad počne jarenje stomak se spusti i pojave se gladne jamice sa obje strane koje su do tada bile popunjene.

Tessa

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
74
Neznam što bi ti rekla.I ja sam puno noći strazarila isto kao ti sad.Do sad sam sve tri svoje skužila po simptomima i dobro procjenim kad se stvarno jare.Nisu sve koze iste.Mislim ako se u sljedećih uru vrimena ne ojari vjerojatno će sačekati jutro jer se češće jare danju.Ai pravila nema najbolje sama procijeni.

mikiai

Aktivni član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
153
A ja mislim da je islo malo brze evo sada kada ju diram kod repa osjeti se kako se miče.

Tessa

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
74
Moguće je tako je i jedna moja tri noći sam je obilazila sinoć kad si rekla da joj crijeva krule mislila sam reći ništa od jarenja ali nisam željela da se nedaj Bože što dogodi osjećala bi se odgovornom.

mikiai

Aktivni član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
153
Neznam termine ja napiso zapiso i to se zagubilo ali mislim da je bio jarac 4.10.

Evo sad su izasle van i ona pase ko luda,a vime nabreklo ko da ce puci.

Tessa

Član
Tu od
2 Velj 2015
Poruka
74
I moja je jela sve dok joj nisu počeli pravi trudovi. Onda je šetala i tražila mjesto gdje će se jariti tada je nije zanimalo jelo.

gabro

Član
Tu od
4 Kol 2013
Poruka
860
Neznam termine ja napiso zapiso i to se zagubilo ali mislim da je bio jarac 4.10.

Evo sad su izasle van i ona pase ko luda,a vime nabreklo ko da ce puci.

Od današnjeg dana bilo bi ti 150 dana 03.10. sad ti računaj,ako si reko 10.10.onda još imaš čak još 12 dana mogučnosti čekanja!!!

Dajte ljudi pa nije toliki problem uzest kalendar i prebrojat dane!!

Dižete paniku i sebi i drugima!!

Na vrh