evo i ja da se pohvalim od 6 koza se ojarilo 7 jarića:drinkers: još mi se trebaju 7 ojarit.sve je super prošlo samo kod jedne koze je bio problem što 2 dana joj je sluz išla van i jako se teško porodila,čak sam joj i ja pomogao...e sad poslije jarenja još 2 dana se čistilaišla je van sluz,čim sam to vidio bilo mi je sumnjivo...pa zvao ja veterinara a pa mu reko to a on pita jel jede,pije,hoda,preživa...ja rako da na šta on kaže da je to od koze do koze i ja budala povjerovo kad koza sutradan uginula...i ostalo od nje 1 jare..samo želim ovime reći da ti veterinari nemaju pojma o ničem,samo te oderu i aj bok,imo sam slučajeva sanjima takvih već sličnih i uvijek sam popušio piču doik nisam uzo stvar u svoje ruke...nakraju kad sam mu reko da je uginula reko je pa ljudi svaki dan umiru pa tako i koze,daj zamisli odgovor...
od prošlr godine sam cijelo leglo ostavio znači 6 malih kozica i 2 jarca i sad se desilo da su te kozice sve ostale bređe tj.okootile več male,a isto su stari jarići ko i kozice razlika u tjedan dana...samo bi reko da teorija pada u vodu,jel jarići sa 4 mjeseca starosti su oplodili i velike i male koze koje su sa 9 mjeseci starosti imaju male...