denisv
Član
- Tu od
- 18 Svi 2012
- Poruka
- 635
Izgleda da će ovo biti teška godina krastavac tek posađen a već ga napada grinja.
Jes' ti Miladine sadio?
Izgleda da će ovo biti teška godina krastavac tek posađen a već ga napada grinja.
Posađen 0603.
Za 10-15 dana.
Pa kad vidiš kako je vrijeme nije čudo što je zatego.
Kolega ima neku frku sa krastavcima. List mu dobiva bijele fleke. Slično Denisovom krastavcu na dolnjem listu. Jel je to već grinja? Jer vidio sam da mu se i na paprici pravi listovi deformišu. Hvala.
dane je u pravu za stanje kod mene, za krastavac i papriku kolege ne znam, trebao bi vidjeti sliku.
Volim kad čovijek onako "odoka" odma' kaže što jeste bez kilometarskih analiza.
Krastavacu sam par dana prije rasađivanja morao momački spustiti temperaturu kako ne bi u saksiji ušao u generativnu fazu (sekunda je falila) jer plastenik nije bio spreman, a i siki zna kakav sam maler imao tako da su u pitanju fiziološki razlozi.
Ostalo ide sve po planu.
Miladine ti si umijetnik i skidam ti kapu kad bez grijanja sadiš 06.03 i ostane ti čitav. :icon_pray::icon_pray::icon_pray:
I primijeti li se jutros kakva razlika od prije par dana? (predhodne slike su od 04.04)
Narvno sinoć je brano.
I primijeti li se jutros kakva razlika od prije par dana? (predhodne slike su od 04.04)
Narvno sinoć je brano.
jel imaš u planu skidat krov plastenika.