Doćeš mi ti pomoć' jer ako po tvojoj recepturi bude ovako ti si kriv :icon_mrgreen:
Jesi li ti uopće počeo da koristiš tu recepturu.
Doćeš mi ti pomoć' jer ako po tvojoj recepturi bude ovako ti si kriv :icon_mrgreen:
Jesi li ti uopće počeo da koristiš tu recepturu.
Jedan tretman onako i onako, pa za koji dan slijedi drugi i tako do kraja pa ćemo vidjeti šta kaže.
Saću ja tebi da složim tretman da probiju krov.
denise jesi se najeo krastavaca rofl): , odlični su
Ma samo udri ima nailona za kupit', mijenjat ćemo.:icon_mrgreen:
Što jes' jes', najeli smo ih se baš.
Juće kćerka hoće da nosi u školu učiteljici (treći osnovne). Kažem ja može, evo tri komada dosta joj je. :icon_mrgreen: Ode ti ona sama u plastenik i ubere još toliko. Ide popodne iz škole i viče; "dobila sam dvije petice". Hahaha, kažem ja njoj; znaš ti mala da je korupcija kažnjiva zakonom...:icon_mrgreen:
E moj denis to uopće nije korupcija to je samo snalažljivost. Javi mi ako ti za par dana ne stigne katalog ima puno novih stvari i veoma dobrih.
koliko je debela tvoja folija da neće da ju probiju.
Koliko ja vidim nisi se ti baš potrudio da im daš sve što trebaju, puno cvjeta a plodova malo.
Visina prema mreži (1.50 m), razmak stupova 5 m. Tako bude kod mene.lijep pozdrav svima.
danas sam posadio krastavac vani pa me zanima do koje visine naraste da znam kojike stupove da stavljam. i koliki razmak stup od stupa da stavim?
Zar nisu trebale biti još neke analize u pitanju; bili smo nešto raspravljali o tome.... :8):I kod mene se to pojavilo prije desetak dana ali na vrhovima, ni ja neznam šta je u pitanju a to me prati već nekoliko godina.
šta bi ovo moglo biti na krastavcu ajax u plasteniku,ima te simptome na dvadesetak komada, ostalo je odlično,žuto,svijetlo-zeleno na srednje starim listovima
I kod mene se to pojavilo prije desetak dana ali na vrhovima, ni ja neznam šta je u pitanju a to me prati već nekoliko godina.