Re: CASE
malo bih se nadovezao o cjelokupnoj ovoj raspravi a to je kad dajete jamčevinu a uzimate na kredit vi dajete jamčevinu banci a ne trgovačkoj kuči,ljudi muku muče sa kreditnom sposobnošču. drugo taj jx 80 nisi imo kaj naručit jer je manje opreme od bicikla kaj ima, moj susjed je uzeo jx80 apsolutno nikaj nije dodatno tražio samo ono kaj su mu ponudili, drugo nitko ne isporučuje traktor dok osiguranje ne odobri (ne banka oni ne odobravaju), a odobravaju po ponudi koju potpisanu daje trgovačka kuča. i šta se sad dešava, marljivi turci lagano rade svoj posao, banka odobri kredit ti potpišeš, oni kuči isplate, e sad je problem kaj taj isti traktor nije stigao od 11mjeseca do siječnja i rate idu na naplatu, još bi i to sve bilo ok da su mu bar to dali kaj su oni sami napisali.
nije dobio reflektore, kažu nek si kupi sam a na ponudi pišu, nije dobio klateču kuku a piše, nije dobio kliznu poteznicu.......jer kao oni su takvu seriju sad dobili, e ja kad sam čuo to od određenog tupana u stepcu smračilo mi se pred očima.
ko što več svi znaju da sam ja namjeravao uzet case i uzeo bih ga al tam sve smrdi Bipppppppp...
predam ja papire i taj dan je kao kredit odbijen jer nisam imao knjigu pdv za dvije godine, ma čekaj malo nisu tražili u gorici u hypo banci niti jamca niti polog niti hipoteku, samo odbili :scratch :scratch .
i što je najzanimljivije to mi ne jave iz banke nego polupismeni trgovac,Bipppppppppp...
kaj sad trgovci rješavaju bankarske poslove za pola sata :?: :?:
od opreme ja nisam tražio nikaj , da bi svakim njihovim pozivom nekaj bilo za nadoplatu a ne standardno, npr klizna poteznica htjeli su mi ju naplatit 1000 eura, lim za auspuh im je nadoplata, dvopolna utičnica
i sve je to ok, prešao sam ja i preko toga , jednom zgodom ču i imena napisati tak da se zna ko je sve sudjelovao u toj farsi.
sad je pri kraju realizacija kredita za kud i kamo bolji traktor pa se čak niti ne ljutim na nikoga jer če na kraju ispast da sam kreditno sposoban za puno skuplji traktor i jači traktor, i imat ču makinu u dvorištu.
inače se na spuštam tako nisko da nekog ogovaram i vrijeđam ali ovo iskustvo mi je život zgadilo, sve su tu bile mučke u stepcu i banci od prvog dana, i sve je tu sumljivo bilo, ljudi moji kad se je kredit realizirao u jednom danu, APSOLUTNO NIKAD :!:
ako je ovaj post uvredljiv obrišite ga uz moje isprike
Imaš ti donekle pravo.Samo sam malo uredio post.Neka ostane...alen28