ROKI kaže:
Sad je jedan poznanik kupio NH TD95D i izaći će ga oko 30000 eura sa PDV-om i sa klimom i kopresorom te poteznicama (ima još neke opreme). Nedavno je isto jedan poznanik kupio tog TD95D.
to je ta priča..
ma uostalom ti to i sam znaš, pričali smo otome :mrgreen:
mi se sa tim cijenama ne možemo boriti..
i ti traktori su dobri traktori, ništa protiv njih..
samo što je kvaliteta izrade i koristi se bolji materijal koji je samim time skuplji i traktori su skuplji..
svi oni kupuju željezo/čelik od istih proizvođača po istim cijenama..
nije to neka nauka..
samo netko tog materijala potroši više u izradu traktora a netko manje.. otuda i razlika u cijeni..
i to je tako..
pf-steyr kaže:
Koje motore ima ta A serija.....
A ovo da ce nadzivjet nebi bas reko, znam gdje Case 155 konja ima 9000hrs u 6 godina i ide jos ko sat....
čuj, naše Valtre u Lovasu ulaze u drugo desetljeće korištenja i rekorder mislim da ima 16 000-17 000 sati..
i to ne jedan, nego svi stariji koje imaju su preko 10 000 sati i još ih ne misle izbacivati iz upotrebe..
makar to ne mora puno značiti, ona Valtra se poduplanim točkovima što je Valtra postao neki dan je ista ona Valtra koja je imala problem sa mjenjačem nakon samo 100-injak sati..
doduše to je riješeno i sada radi kao urica..
Case ima svoju politiku, manji traktori se proizvode u tvornicama gdje su troškovi manji (npr. Turska) a veći traktori u kvalitetnijim pogonima (npr Austrija nekad, ne znam dali još uvijek)..
a recimo NH od 280 ks kakav ima u Beravcima se ne proizvodi u Europi dok manji modeli NH-a se proizvode u Italiji (ako se ne varam)..
iako taj NH i nije najbolji primjer jer ima bolesno nisku cijenu :?
motori u A seriji su ti naši (3,3 i 4,4 litreni) sisudiesel motori...