K
kristijan123
Guest
Bok Ja sam Kristijan, imam 19 godina, dolazim iz zagreba, studiram šumarstvo.
Dugo već pratim ovaj forum i nema potrebe pisat kak je super i to sve jel se to zna :lol:
Prijavio sam se na forum na nagovor člana Dino Imam baku i Ivanovom selu i tamo imamo nešto sitno strojeva, nekada smo držali i par krava ali sada ništa, samo par svinja za svoje potrebe, imali smo oko 7ha polja i livada ali pošto nam više ne treba toliko, to je podijeljeno, obrađujemo samo jednu tablu od možda hektar, kukuruz i zob, krumpir te povrće za vlastite potrebe:
tamo imam od strojeva:
IMT 539 s kabinom
prikolicu dvoosovinska 3t s dodatnim stranicama, ne znam koji proizvođač
plug 2x10
male drljače. tri dijela, mislim da je nekih 2.5m
prikolica za gnoj
rasipač umjetnog gnojiva koji je skoro ko nov neznam dal je korišten više od 2 puta i to prije 8 godina
evo to je toliko o meni da znate ko sma kada nešto komentiram :mrgreen:
Dugo već pratim ovaj forum i nema potrebe pisat kak je super i to sve jel se to zna :lol:
Prijavio sam se na forum na nagovor člana Dino Imam baku i Ivanovom selu i tamo imamo nešto sitno strojeva, nekada smo držali i par krava ali sada ništa, samo par svinja za svoje potrebe, imali smo oko 7ha polja i livada ali pošto nam više ne treba toliko, to je podijeljeno, obrađujemo samo jednu tablu od možda hektar, kukuruz i zob, krumpir te povrće za vlastite potrebe:
tamo imam od strojeva:
IMT 539 s kabinom
prikolicu dvoosovinska 3t s dodatnim stranicama, ne znam koji proizvođač
plug 2x10
male drljače. tri dijela, mislim da je nekih 2.5m
prikolica za gnoj
rasipač umjetnog gnojiva koji je skoro ko nov neznam dal je korišten više od 2 puta i to prije 8 godina
evo to je toliko o meni da znate ko sma kada nešto komentiram :mrgreen: