G
gamad
Guest
A kako se krtice pare? Krtica i krtac su navodno slijepi (žive u mraku), pa da ne bi bio "Sorry dead..." :lol::lol::lol:
napipaju se oni u mraku, ne boj se
A kako se krtice pare? Krtica i krtac su navodno slijepi (žive u mraku), pa da ne bi bio "Sorry dead..." :lol::lol::lol:
danas još jedna pala..imaš ne ebay za naručit.Stvarno djeluje efikasno! Jel ima toga za naručiti negdje?
Ajde pomozi, da mi uštediš vrijeme, pod kojom kategorijom se nalaze te lovke i koja stranica, ja se ne mogu riješiti krtica pod folijom a mogu je uloviti jedino ako slučajno naletim gdje ona izbacuje zemlju. tako sam dvije maznuo u proteklih deset dana. Ali šta ih je bože sačuvaj.danas još jedna pala..imaš ne ebay za naručit.
Moj brat je nasao odlicno rjesenje koje su koristili u obliznjem kombinatu... u svaki krticnjak po cep od kanistera dizela i nema krtica u krugu kilometar... previse im smrdi, i za divno cudo, trava na tom mijestu i dalje raste :scratch
Nije ekoloski, ali je prihvatljivo
evo ti link pa vidi:http://www.ebay.com/itm/2-TRAPS-TRA...&otn=4&po=LVI&ps=63&clkid=8557500059459039939Ajde pomozi, da mi uštediš vrijeme, pod kojom kategorijom se nalaze te lovke i koja stranica, ja se ne mogu riješiti krtica pod folijom a mogu je uloviti jedino ako slučajno naletim gdje ona izbacuje zemlju. tako sam dvije maznuo u proteklih deset dana. Ali šta ih je bože sačuvaj.
pa čime se uopće hrane krtice, ja je nikad nisam vidija, ali očito je imam ne zemlji pošto nalazim iskopane tunele, naša sam i par krumpira izbačenih na površinu, ali nisu oštećeni, pa izgleda da ne jedu krumpir nego ga kopajuči tunel, ako im se nađe na putu izbace na površinu
evo ja završavam temu s krticama za ovu godinu(nadam se) ukupno odriješio šest komada, ova zadnja bila jako lukava, malo iskopa,pa je nema dva dana, ali danas dolijala...stvarno ne da vam reklamiram ali stvarčice su odlične(rosfraj ništa ne rđa, opereš ju vodom od blata)
evo ti link od tog čovjeka što ih izrađuje i prodaje na ebayu, imaš baš sve i opisano i video o postavljanju.Evo i ja planiram naručiti te stvarčice, a reci jel ih komplicirano staviti u rupu ili kanal i ponovo zatrpati a da krtica ponovo prođe tim kanalom i ulovi se i kako znaš da se ulovila?
dobro je bilo ono u zagradi (nadam se)...izgleda da su došle iz okolnih vrtova kroz njihove kanale,pa opet rovale ali još dva komada pala...sad više neću da pišem o tome jer će me netko tužit za genocid.evo ja završavam temu s krticama za ovu godinu(nadam se) ukupno odriješio šest komada, ova zadnja bila jako lukava, malo iskopa,pa je nema dva dana, ali danas dolijala...stvarno ne da vam reklamiram ali stvarčice su odlične(rosfraj ništa ne rđa, opereš ju vodom od blata)
neslažem se s tobom. svojih 150 kuna koliko sam platio te klopke, preračunato u sate čekanja da ih ulovim DEVET komada motikom, misilim da i najeftinija motika i čekanje stoji više.Pozdrav borcima...
Zato vam kažem, motika i motika, one iskopaju hrpicu kad me nema, ja je poravnam i čekam... najjeftinija i najučinkovitija metoda...
Igrom slučaja ova je preživjela u zamci pa sam je odnio u tvoj vrt..pa nek ti ćuva zemlju...a ja se držim one stare da ako je šteta veća od koristi primjenjujem :icon_axe:Jel ti nije žao? Ona ti je čuvar zemlje a ti je ubiješ.