E baš mi je drago čuti dobre vijesti,sada samo treba obratiti pozornost na zdravstveno stanje kada se počne zatvarati sklop pa na dalje.Može u pripremi čekati Daconil,a kasnije nadopuna sa kojim sistemikom.Naravno da se u slučaju potrebe uvijek može poslati upit na PP.
Zanima me šta je sa Donjom Stubicom,jel se odustala sadnja automatskom sadilicom.Zaboravila sam nick pa ne mogu pitati na PP.A i broj moba smo pobrisali.
A gospodina mrgu ne moram valjda uopće ništa pitati-čovjek doktorirao i magistrirao,valjda obrnutim redom,jel,kako njemu ne bi bili dobri krumpiri.Iako ne na tom polju.
EEE evo i mene, tek sad sam pročital da se i mene spominje
Jako sam zadovoljan s krumpirom i sadil sam sa sadilicom, nisam sve,, al moral sam nešto, takvo je bilo vrijeme, guzva i sve i nisam imal izbora
Belarosu sam sadil ručno, i nažalost ona mi je najlošija, peronospora mi je zahvatila belarosu dok me nije bilo doma i kasnil sam sa špricanjem i evo ti posla, vidlo se da je zakazala, i to dosta, a sadil sam ju ručno i to mi je najviše žao, jer sam kičmu izgubil...:=
A ostale dvije sorte sam sa sadilicom i to je mrak
: krumpira ima ko u priči, stavil sam roko na jedan komad kod potoka, ima vlage, sunca, krumpir je ko zmaj, nisam još nikada imao takav krumpir, sve super, samo je bilo nevrijeme i svu cimu mi je vjetar polegnul na zemlju, ali nije se potrgala, i dalje je ljepa zelena, i ima je ko pljeve... da li je problem ako je na zemlji?
pošto mi je ovo prva godina u krumpiru, i nov sam u tome, jako jako zelen i mislim da sam za drugu godinu naučio dosta toga, jer na greškama se uči, a pogotovo na vlastitim greškama,
Sve u svemu jako sam zadovoljan i mislim druge godine preći na malo veće količine za moje podneblje
: za sada imam pol hektra, čak mrvicu više, a druge godine nadam se barem dva hektra, pa ako će te imati opet nešto sjemena bilježim se sa štovanjem
nod):
Lijep pozdrav svima iz Stubice
clap):
clap):