E, sađen je četrnaestog i petnaestog februara.Počeo je nicati dosta rano, nakon dvanaestak dana, ali onak, sramežljivo, bile su noći hladne, tako da se to rasteglo na još slijedećih desetak dana. Ma da, sada bi bilo negdje mjesec dana kako je komplet niknuo, i za sada to jako lijepo izgleda. ali...cima je krasna, ali gomolji su tek veličine oraha i manji. tako da mislim da do prvog petog nemam šta razmišljati o početku berbe. Tu i tamo poneki cvate, a obično se može početi brati desetak dana nakon otvorenih cvijetova.Vidjeti ćemo kako će ispasti.
Ne znam koliko će se moći nabrati, ne sjećam se od prošle godine više, ali meni taj plastenik nije bio potreban za nešto drugo obzirom da imam još dva takva, pa mi je ovo dobro, a nakon vađenja ide unutra hibrid roge.Inače, krumpir nije isplativ, ako se može, bolje je bilo šta drugo posaditi.
Nitko nije forumašu @car1205 odgovorio čime da protiv korova pošprica krumpir. Malo smo postali neobzirni, Hoće li netko, da ne moram ja u sve turati nos? Ajde, znam da svi špricate.:icon_razz: