a što kažete na kupnju sjemenskog 1 ili 2 reprodukcije.....??
Nema se šta reći to možeš napravit i u Virovitici a sjemenski krumpir se redi u Višnjevici VPŽ.
a što kažete na kupnju sjemenskog 1 ili 2 reprodukcije.....??
Ako bude i ova godina vlažna kao prošla, možda ti ovaj hrast dobro dođe pa nemoj brzati!!!
JOHABI poznaš tog varaždinca iz udbine?
Perek iz Vidovca, ne mogu se sjetit prezime, kad se sjetim javim(imao je onaj dvorac, radio stanicu).
Veliš da ti je kolega,pa onda znaš sve.Poznajem ga i neznam čime se sad čovjek bavi.Proizvodnja sjemenskog krumpira je od naše strane bila odlično proračunata, međutim bilo je drugih čimbenika koji su nas uništili.da to je taj..poznam ga to mi je kolega a ti ga poznaš?koliko znam više ne sadi krumpir
eh da sam godinu dana prije razmišljao o krumpiru......a bude on skup i ove godine,tj za godinu dana......a bit će ga sve manje......a možda dođe i do nestašice, pa je možda bolje staviti mladi......bude sve otišlo.....hm?
ja se bojim da nebi mogao prodati mladi, a onda on nije za skladištenje......i u tome vidim problem......budem imao i nešto ranog, pa probam s njim.......a drugu vrstu ću staviti marabel.....pa tražim oko 250kg mladog......
Da ima važeću deklaraciju,da nije sumnjiv proizvođać, da je kalibraža koja ti odgovara (ja sadim 28-35 zbog isplativosti)
Johabi zar to nije prva klasa sjemenskog krumpira koja je ujedno i najskuplja.
Petulla pretpostavljam da je original (uvozni),Siki jeste možda najskuplji ali je najsigurniji(obavezno deklaracija), i nema prve klase(nekoliko posta unazad),ali još jednom.Nekad smo sadili 2 reprodukciju, zatim 1 , a sad se sadi original (poznavajući sortiment koji ti odgovara).Adora te kalibraže (28-35) je 8,56kn+pdv za kilogram
P.S. si dobio odgovor na pp