iwanho
Iskusan lik
- Tu od
- 30 Lis 2008
- Poruka
- 9,183
Ja sam uspio nabaviti folijarno gnojivo Final K. Koristil bum ga za buče i za krumpir. Na netu sam pronašel preporuku da se u krumpiru rade 4 tretmana u količini 3 l/ha. Za probu bum napravil jedan ili dva tretmana ručnom špricom (100ml na 10 litara vode). Računam da bum na površinu od 3 ara potrošil 2-3 šprice.
www.jurana.com
Sad je par dana bilo nekaj kiše pa nisam redovito skupljal zlatice i već se pojavilo dosta mladih. Vjerojatno bum trebal u subotu tretirati actarom. Ne znam smiju li se ta dva sredstva miješati pa bum rađe odradil dva špricanja.
Final K 1 l
Final K je specialno gnojilo z visoko koncentracijo kalija, namenjeno za preprečitev in popravljanje pomanjkanja kalija ter pospeševanja zorenja plodov v zadnji fazi rasti. Zagotavlja potrebno količino kalija v času največjega pomanjkanja.
Sad je par dana bilo nekaj kiše pa nisam redovito skupljal zlatice i već se pojavilo dosta mladih. Vjerojatno bum trebal u subotu tretirati actarom. Ne znam smiju li se ta dva sredstva miješati pa bum rađe odradil dva špricanja.

![IMG_20200615_101854[1].jpg IMG_20200615_101854[1].jpg](https://poljoprivredni-forum.com/data/attachments/23/23307-7e9024caff6b09d65db6556eeba7cce1.jpg)