• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Nisu to miševi nego rovci, koliko sam upućen prah koji se zaoravo ili prilikom sadnje stavljo u brazdu je zabranjen pred jedno 2-3 godine tako da ne znam kako to riješit, ali iskreno nisam se ni potrudio nać alternativno riješenje a i ja sam imao problema i preselio u drugo polje
Ali taj krumpir možeš spremit on je ružan i sve ali neće gnjilit odmah, možeš ga koristit, dio koji se da iskoristit

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
krumpi, daj si snajpere poštelaj, ovo su mišji zubovi napravili...rovac to sasvim drugačije izgricka... :geek:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Kako znas da nosim cvike :oops::hahah:
A meni su bili isto tako zbušeni na rupe i udubine ali kod mene se i u zemlji poznalo kanale kuda se kreću

O

ObrisanŽ28

Guest
Što mislite od ovih vrućina spalit ureom rastopit u šprici i preći po suncu.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Pa tu je negdi na knap....moji starci imaju 10 unučadi, nas je 6-ero braće i sestara +šogori/šogorice

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Upravo sam strižnom kosilicom pokosil drače po krumpiru. Bilo bi dobro da se zemlja malo rashladi prije vađenja, ali prognoza po tom pitanju nije baš obečavajuća.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Prosao roto malcerom IMG_20200817_175727.jpg
Sada nekoliko dana pustiti da se trava sasusi rucnom kosom malo popraviti i nadam se uskoro pobrati...

Na vrh