• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
More. Ili prije ogrtanja.
Dobro jenetom prije okopavanja, pa kada se okopava motikom unjeti u zemlju.

Gerd1987

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
110
@johabica kao i uvijek daje jako dobre savjete, mogu se samo složiti sa svim što je napisala.

Carrera solidno raste, za desetak dana bi ovo počeo vaditi.

Imam problem sa Anaisom, nisam puno sadio ali imam na njemu jaki napad žičnjaka i našao sam dosta izbušenih krumpira veličine teniske lopte. Srećom imam ga samo 500m2. Na zemlji gdje je Carrera nemam napad žičnjaka.
20210510_200808.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Ako imaš tu sortu koja je jako napadnuta i na drugim njvama, a tamo nije, onda je najvjerojatnije zaražena parcela.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
DelanPro, sumpor, Cocktail Jade i Sticker ja obicno pospricam sa onim sta mi ostane od zastite vinograda

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Evo i mojih krompir, sutra ide prehrana i kultiviranje a zatim nagrtanje.

Prilozi

• IMG_20210520_152259.jpg
    IMG_20210520_152259.jpg
    97.6 KB · Pregleda: 26

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ja sutra spricam lozu pa cu proc i krumpir, od prihrane ce ic novalon 20-20-20 Bioplex i Kelatex B
Vidio sam da si spominjao Deherban..jel si špricao s njim kako je prošlo po krumpir?

O

ObrisanŽ28

Guest
Ja sam s proman i clemantis ofuri i krumpir neki koji brzo izađe.

Najnoviji postovi

Na vrh