Jel se s Dali i Confidor također šprica krumpir kao s Prestigeom ili ide samo na brazdu nakon što se izore zemlja?
Upute:
krumpir: 0,25 - 0,5 l/ha krumpirove zlatice, 1,5 l/ha žičnjaka i majskog hrušta, prve generacije krumpirove zlatice i lisnih uši, prskanjem u brazdu neposredno prije sadnje krumpira
Ja samo tretiram u brazdu; ovo sa gajbicama sam prije radio, ali ih je poslije teško oprati, crvene se cijelu godinu :; i zadnje dvije godine, prskalica i tretiranje gomolja prije pokrivanja. :icon_wink:....možese i raditi u brazdu ako se ima potreban pribor montiran na traktor prilikom sadnje,a može se prije sadnje istretitrati sjemenski krumpir u gajbicama...
Ja samo tretiram u brazdu; ovo sa gajbicama sam prije radio, ali ih je poslije teško oprati, crvene se cijelu godinu :; i zadnje dvije godine, prskalica i tretiranje gomolja prije pokrivanja. :icon_wink:
Ne,ako nije baš opći potop.Poželjno je da nakon šrpicanja padne lagana kiša,iako je tlo vlažno dok se šprica.Ako imaš na oranici ambroziju_ili ti partizanku ilitiga limunđik,Stomp ga neće suzbiti.Nimalo.Ide prije nicanja krumpira.
Prije nicanja krumpira če Afolon riješiti sve što treba-pogotovo ambroziju.On ide i u većini povrće i u suncokretu i kukuruzu.Nema opasnosti rezuida.Ili Sencor,kojim može i nakon nicanja,ali ima ograničenja za neke vrste povrće nakon par mjeseci primjene,čak do godinu dana.Osim Senkora imaš brdo njegovih generika jeftinijih on njega.Ja sam jučer uzela Metriphor.to je isto,a jeftinije 70 kn po kili.