• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

O

ObrisanŽ28

Guest
Bome ove godine fali puno sklopa od hzpc sjeme .
Jel ima tko slučaj.
Uopće ne pušta klicu

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,414
Ja bi išao sva tri odjednom.
U pravilu bi prvo trebao testirati na par biljaka. Ali budimo realni da to rijetko tko od nas radi...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,871
Da li negdje na "njihovim" pakovanjima piše, da se ne smiju miješati? Mislim da "ne piše". @vocarcg želi gotovo, sigurno i pouzdano rješenje, @zoran89 daje odgovor bez odgovora.
Što preostaje, ili špricati jednog po jednog, samostalno, pa neka se "na listu" sretnu i međusobno "pozdrave", ili ih pomiješati sve tri, pošpricati i pratiti razvoj događaja, izvuči pouku, naučiti i zapamtiti znanje.
Ako nešto pođe po zlu onda nije bilo sreće, ako je sve OK, budeš jako mudar i znalac.

Idemo dalje 🎶

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,414
Gle. Miješam uredno signum, polyram i mospilan.

Ridomil gold je za lozu i povrće. Nisam nikad mijesao insekticid s njim da mogu reći. Signum jesam i to sam rekao.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,871
Gle @zoran89 - e, ideš na jako puno predavanja koliko sam te prokužio, nekog vam vraga valjda i kažu na njima, ti proizvođači koje si više puta spominjao.
Ono trebaš složiti špricu od 4 lit otrova, a oni drobe o hektarima. Sjeti se, teme gdje smo ukrižali stavove, ti i ja i svi mi skupa.
Ja sam kupio i proučio bez Interneta jako puno knjiga, vi danas tvrdite da takvo moje / naše znanje više ne vrijedi ništa.
Ha dobro, miješajte, kemijajte, uživajte, a mi se svejedno nekak' bumo dodrli. Stariji smo, vašu smo generaciju rodili, postavili na noge i preživjeli. Sad vi nastavite bez knjiga, s Internetom, pa kud puklo da puklo 😈
Baš me zanima vaš konačan odgovor, bute ih miješali ili ne 😈😜🙃🎶

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,461
Koliko staviti Cuprablau-a na 5 l vode?
Jel dosta jedna čajna žličica ili da stavim jednu jušnu, veliku žlicu?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,461
Koliko grama onda na 5 l vode?
U uputstvu piše 1.7 kg na hektar, a ja imam 80 kvadrata krumpira.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,911
Ja ti to preracunam ovak:
Na ha trosim 300l vode. Ako je 1.7kg na ha, onda je to na 1l vode 5.67g...odnosno na 5l bi ti bilo 30g.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,614
Samo što on sa leđnom prskalicom,sa 1 punjenjem(16 lit),prođe oko 300 kvadrata i ima utrošak vode minimum 500 l na ha,a i više

Najnoviji postovi

Na vrh