• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,363
Jućer špricao zlatice s Cyntrin max, pa one danas i dalje veselo jedu.
Ima li neko bolje rješenje?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,248
Mi smo ove godine odlučili da posadimo u pjeskovitu zemlju, danas iskopali za "probu", moram reći da sam ugodno iznenađen, već sada je poprimio lijepi oblik. Za cca mjesec i pol idemo u akciju, pa vjerujem da bude sve u redu, samo da još vrijeme posluži.
1000019381.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,367
Ja sadio krajem 4mj..plan je vadenje pocetko 9mj...obicno cekam da iza V. Gospe padne neka kisa da malo rashladi zemlju i krumpir...i onda u podrum ide na hladno i tamno mjesto...i izrdzi do 4mj bez previse klica...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,797
Svaki kraj hrvatske ima različitu klimu, pa samim time, i ratličito vrije me sadnje, vađenje
Kod nas je vrijeme za vađenje kad je stabljika suha, neznam šta bi dobio da ga još 30-50 dana držim u zemji, osim više trulog, i onog koji je počeo ponovno rasti, tako je kod nas, ali bi volio čuti i vaša mišljenja, iskustva, preporuke
Hvala

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,264
Bane tako je i kod mene, a ja ga vec godinama malčiram ili izvadim sa cimom, sta mi znači zelena cima ako je gomolj odvojen i ima tvrdu koru

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
677
Da, mi smo vadilu kad je cma suha, ali i ovo kad se više neda strugati, ima smisla. Bolje da je upotrebu na hladnom nego da se kuha u zemlji

Najnoviji postovi

Na vrh