Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Sve je samo ne suho haha...ma znas da sam vozio zemlju u polje pa je malo zatapano...a i nije se skroz odmrznulo...pa da malo lakše ide dola sam stavio kamen
Ti u maškarama bija,,,,,,,,,ja mislija da si oša,,,na odmor opet..
A vidin toma dobija protu uteg odzada,,da se bolje zore....(bit če od onega bagera ča je ravna zemlju)
sad sam pregledao slike od oranja i primjetijo sam, nažalost plug ti nije dobro naštelan,taj plug je jako dobar,samo ga treba poznati,pošto nije tvoj,nego ga povremeno posuđuješ od susjeda naravno da ga ne poznaješ.problem je u tome da je previše opičen,oreš samo sa špicom,a nije dobar ni nagib.
EEEE...a opizdio sam u kamen i to u živu sten...dosta je jako lupilo jer mi je na volan skos napravilo...i nado sam se da nije pukla..siso sam da vidim dal je čitava i bila je ja krenem dalje napravim 2-3 metra i vidim da je ona ostala tamo...a ja popzdio skoro se onesvjestio...nemožeš ni zamislit kako mi je bilo
Je je, kriza je. Nadajmo se da prestane, več je trebala i eto je tu ponovo. A dobro, za takve kakav si ti, što voliš radit i imaš što radit, za takve je malo manja kriza