• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpironja

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Nemojte vi našeg Krumpironju, nije on tak lud kak izgleda:p....doči će ljeto, a lijevo će ić Švabe, a desno Česi....a kad dođe inspekcija....pa to su kokoške, jel...?:butthead:

hahah prvi koji me skuzio a jbg sad je gotovo onda vam mogu rec...kad se uđe u kucicu odmah lijevo je prolaz u apartman...jbg sve je na crno pa nebi bilo dobro dode inspekcija hahha

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Danas sam bio gore dat ima hrane...sve je super..bas sam zadovoljan,prošo sa, đir po poljima sve za 5 :D

Krumpir je prva liga :D

U ovom večem polju djetelina je veča,lijepo napreduje...

A u manjem se jos nevidi na slici ali i ono se zeleni..

Polje do ove viisoke trave je moje a i ta visoka trava ce uskoro bit pokošena smojim tomekom...

:D

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Nači kumpira neče falit,,..a vidin i ovo ča si sija da si zadovoljan,,,,.
Vidiš,,,govorija si da imaš najlošiji kumpir,,,,a sad ispada da je tvoj ko i od svakog drugog....

Bit če košnje s tomom,,,,kad planiraš u košnju,,,i pazi si na vrijeme..da moreš krmu posušit..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Nači kumpira neče falit,,..a vidin i ovo ča si sija da si zadovoljan,,,,.
Vidiš,,,govorija si da imaš najlošiji kumpir,,,,a sad ispada da je tvoj ko i od svakog drugog....

Bit če košnje s tomom,,,,kad planiraš u košnju,,,i pazi si na vrijeme..da moreš krmu posušit..

P i bio je sad je naglo narasell...sutra idem kosit...danas se hranilica napravila =D

A neke su bile već van bunkera

B

BAGERISTA

Guest
Vidin da se polako sve dovršava,,,,,,,,i za jist,,,i za pit,,.
Reci još izvana češ ispred vrati načinit s kamnjen maštičadu,,,pa češ betonirat,,,ili,,,,još malo pobrat poravnat,....inače,,,,,to su završni radovi,,,,,samo nek su one stigle,,,,ovo češ več,,,odradit pomalo...

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Uff,dugo su putovale,vidi se na njima da su umorne :lol: valjda puno pješačile:partyman:

S

staffmen

Guest
sudeci po ovoj zadnjoj slici (ako je to slika kad si poupio travu)
kosa i ne kosi bas nesto predobro:|

mislim da ce i iskusniji "kosci" to rec....

U kakvom ti je stanju noz, letva, oni nozevi na prstima?
Jel ima puno lufta?

A opet mozda je i trava pregusta i previsoka...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
sudeci po ovoj zadnjoj slici (ako je to slika kad si poupio travu)
kosa i ne kosi bas nesto predobro:|

mislim da ce i iskusniji "kosci" to rec....

U kakvom ti je stanju noz, letva, oni nozevi na prstima?
Jel ima puno lufta?

A opet mozda je i trava pregusta i previsoka...

Gazio sam po nepokošenome i od toga su ostali redovi trava je bila zavaljana pa je kosa nije mogla pokosit inače kosa je oštra ko britva i nema lufta nigdje

S

staffmen

Guest
e pa onda trebas kositi u krug. Tak da traktorom ides po pokosenome.
da je kod mene ovak ja bi to jos jednom pokosio...cisto radi sebe.
Jer kad radim nesto ocu da to bude kak spada.
Ovo s oprostenjem ne lici na nista.

Beez ljutnje al ja sam ti takav. Pedantan kad je posel u pitanju.
Jer me najvise zivcira kad nesto nije dobro pa ti drugi prigovara, tj ogovara kak si i zakaj si to tak.
Onda bolje napravit sporije, bolje, potrosit vise zivaca i vremena al da su svi zadovoljni.

Al ajde ovo je prvi put da kosis, spraksirat ces se ti s vremenom u to ne sumnjam. :D

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Mah ja ti i nisam bas takav ovo sam i ovak pokosio cisto da bude pokoseno...tako da me uopče nie briga...

B

BAGERISTA

Guest
Ovako,,,,,,,,,,neču puno s...t,,,ali moram reč....
Ovo nije nikako dobro,,ali eto čovik se na greškama uči,,,,:madmana::madmana:
Prvo,,,kosa treba da je uštimana,,,da kad pokosiš prvi krug kojeg gaziš,,,,,,,,,da poslje pokriva,,,,,tj. nači recimo sad ideš prvi krug,,,i kad dođeš na kraj,,,okreneš kontra i tako kosiš do kraja,,,,traktor mora ič po pokošenome,,,,i to je majka,,,,,drukčije nemože ni nesmije,,,,,,moreš na pola napravit razdijeljak(preglavit),,,i dereš,,da čim manje mlati prazna,,,,,,i sad me slušaj,,,,,,,,,,,,kad se postaviš za kosit,,kotač mora bit na kraju pokjošenog,,,,,nači,,da guma ide po kraju,,,a prvi zubi love,,na novo,,,i za to treba praksa,.....a nema žurbe...ovako ti je samo zavlačila i nosila na kupe........:roll::roll::roll:eek:vo nije košnja nego naklat travu...

Molim te ko boga,,,idi i ovo prođi još jednom,,,jer nije nimalo,,,ljepo za vidit,,i ako neznaš pitaj,,,,,,,,,pa nije me sram ni mene pitat,,,ala da sam bliže pokaza bi ti u stvarnosti,,,,,,,,,ali broj imaš pa zovi,.....

Nemoj se naljutit,,,,,,,ali ovo ne priznam,,,,pod nikako,,,...i zato to ljepo odradi,,,,a ja sutra idem u košnju pa ču ti stavit slike,,,,,,,,,,,tako da moreš vidit,,,,,,princip je isti...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Evo da vam bude lakše bio sam popravit,a kad sam imo kosu na mjestu odmah sam nastavio kosit dalje...hahhah samo me tirate da delan..

Baš mu dobro stoji kosa :D

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
hehehe...a jesi ga malo zajeba,al odma popravljaš...samo tako dalje napred...ma ide to tebi super :D

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
tomo522

ha haa jesu te nagrdili al nedaj se trebo si poslikat neku livadu koja je dobro pokošena pa bi te onda pohvalili ha ha šala samo polako dok nekrene kako treba jer za sve treba prakse ko meni recimo ovo tipkanje neb povato ova slova da ga j...s al se praksam he heee:prayer:

B

BAGERISTA

Guest
Totalni kolaps,,,,,,,,,,,,:lol::lol:,,
E ovako več more,,,,i da nije više onakol vidit njiv iza tebe,,,,,,,:lol::lol::lol:,,,,,ajde ne ljuti se,,,bit če krompironja,,,,kad krene,,,ima da kosi sve bolje..

B

BAGERISTA

Guest
Bitna je volja i popravit,,,,,,,,,,di se pogriješilo,,,,,,,,,,a ti je imaš,,,i zato sam i pisa,...
Sad jednom kad je uloviš,,,ima da radi bez greške...bacat češ dole travu,,,samo tako..

Najnoviji postovi

Na vrh