Ovako,,,,,,,,,,neču puno s...t,,,ali moram reč....
Ovo nije nikako dobro,,ali eto čovik se na greškama uči,,,,:madmana::madmana:
Prvo,,,kosa treba da je uštimana,,,da kad pokosiš prvi krug kojeg gaziš,,,,,,,,,da poslje pokriva,,,,,tj. nači recimo sad ideš prvi krug,,,i kad dođeš na kraj,,,okreneš kontra i tako kosiš do kraja,,,,traktor mora ič po pokošenome,,,,i to je majka,,,,,drukčije nemože ni nesmije,,,,,,moreš na pola napravit razdijeljak(preglavit),,,i dereš,,da čim manje mlati prazna,,,,,,i sad me slušaj,,,,,,,,,,,,kad se postaviš za kosit,,kotač mora bit na kraju pokjošenog,,,,,nači,,da guma ide po kraju,,,a prvi zubi love,,na novo,,,i za to treba praksa,.....a nema žurbe...ovako ti je samo zavlačila i nosila na kupe........:roll::roll::roll
vo nije košnja nego naklat travu...
Molim te ko boga,,,idi i ovo prođi još jednom,,,jer nije nimalo,,,ljepo za vidit,,i ako neznaš pitaj,,,,,,,,,pa nije me sram ni mene pitat,,,ala da sam bliže pokaza bi ti u stvarnosti,,,,,,,,,ali broj imaš pa zovi,.....
Nemoj se naljutit,,,,,,,ali ovo ne priznam,,,,pod nikako,,,...i zato to ljepo odradi,,,,a ja sutra idem u košnju pa ču ti stavit slike,,,,,,,,,,,tako da moreš vidit,,,,,,princip je isti...