• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,328
Baš tak, život ide dalje, sve na ovom svetu ima svoj početak i svoj kraj.....

Nego, kaj je sa onim "živičnjakima" mačićima, jel su se pripitomili?
Ako jesu ja bi prosil sliku na apap, pa da jednog udomim.
Mačku sam pripitomil, a kaj je sa malima ne znam. Videl sam samo jednog prije par dana kad sam kosil oko grma u kojemu je bilo gnijezdo. Izašel je van i onda sam ga natrag vratil u grm. Iznad grma sam stavil ploču da ne pokisnu. Sve je bilo ok do danas. Mačka je hodala oko grma i mijaukala. Vidim da su u grm napravljena proširenja kojih jučer nije bilo. Izgleda da je netko ulazio u grm. Najvjerojatnije lisica, na nju sumnjam. Čini mi se da mačići nisu dobro završili. Grm je gusti (zimleleno raslinje) pa ne vidim kaj je u njemu. Složil sam joj kutije sa dekama u šupi, ali ona je rađe odabrala grm. To mi se nije dopalo, ali ju nisam želio premještati. Bojim se i pomisliti da je ta siročad nastradala i kako to objasniti unuki. Opet bu žalosti.
Inače kujica Ida se udomaćila kao da je tu pri hiži o odrasla. Predobra je. Umiljata i poslušna. Slaže se sa kangalkom i postale su dobre prijateljice za jedan dan. Da je bar tako sa ljudima.

Najnoviji postovi

Na vrh