• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,477
Ims koristi od ogrlica. Moja mačka ih je svakodnevno imala bar 2. Odkak je ogrlica gore nijedan..
Već 3 godinu joj to kupim i bez brige sam..

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,477
Foresto ogrlica je izdržala cijelu sezonu.
Sad prve godine imam tu jeftiniju, nadam se da bude do polovice sezone bar

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,086
Ja svome dam tabletu, djeluje 2 mjeseca, isto 10€ dođe

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
498
Rekli su stari ljudi da ih mama ostavi čim drugi miris imaju na sebi. A morali smo ih maknuti, dobro da su ih moje cure skužile u travi, bil bi ih sfaširal. Išla žena po mlijeko za mačke i probala ih hraniti. Mislim da nebu s toga ništ kak veli Deda Marek...ne znam kak da ih spasimo

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,688
Ja sam nekada davno,, kad sam bio mlad momčić,, ulovio rukama divljeg Dugouška,,, nisam imo namjeru potamaniti ga,, nego sam ga nosio u rukama za uši,, jel je htjeo ugristi u samoodbrani,, išo sam po selu zajebavati lokalne lovce,, ono vi nemožete s puškom a ja ulovim rukama,,, nedugo ga pustim,, nebježi,, poslije je ugino,,,valjda od straha

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,314
Slažem se sa Dedom Marekom, probali smo par puta odhraniti manjeg, a i večeg divljeg zečića i nije nam nikad uspjelo.
Kad ga divljina pozove ..... samoubojstvo.
Tu se meni po glavi uvijek vrzmaju pitanja kak je starim ljudima od divljeg uspjelo uzojiti pitomog zeca.... ali to je za neku drugu priču.

Nemam neko veliko iskustvo sa odhranom malih zečeva, tek sam samostalni početnik u tome ali moj stari ih je hranil desetlječima pa sam i ja imal prilike nekaj naučiti od njega.
Mali zečevi se ne diraju rukama dok ne progledaju. Kad progledaju oni kreču i kroz koji dan samostalno jedu.
U kavezu mogu preživjeti samostalno jer nema nikakvog grabežljivca ko u prirodi i rijetko koji uspije.

Ovi Frenkijevi bi (ja vjerujem) samostalno se odhranili, samo ako ih nebi nanišanil kakav grabežljivac.

Ovaj moj medo je star mjesec dana, samo su dva bil pa su jako napredovali.... jedu samostalno odavno.

A ovaj maci je jedan od njih šest, star samo dva tjedna. I oni su počeli lagano hrdati suhi kruh, kakav list trave, sijeno...

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
946
Ovi nas domaci "zajci" nisu zajci, to su kunici. Zajci su iskljucivo divlji i sasvim su druga vrsta.
Kunici kote nemocne mladunce u gnijezdo od dlake i u divljini kopaju rupe i tunele. Kote se svakih mjesec dana.
A divlji zecevi kote sposobne male, ne kopaju rupe i kote se eventualno 2 puta na goddinu

Nimrennermim
Ja bih rado jednu prvu cetvrt od tog ljubimca.
I onu glavu ispod saca. Hahahaa

Najnoviji postovi

Na vrh