• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,250
Ja sam imal nekaj slicno...samo moj pekinezer nije htel sedeti dole...ili na sjedalu ili zeni u krilu...al smo nazalost tulili pred 4 dana na veterinarskoj...15g star, gluh ko top duze vrijeme, sad i osljepil na oba oka, cak probal i gristi kad ga lovil...zadnja 2 dana bez jesti, jedva vodu pil pa nije bilo bas izbora..nismo hteli da se dalje muci...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,603
Kolko se pesi zavuku pod kožu to je nevjerojatno.. Popamte tvoje navike, z tobom sikam ideju, čekaju dok dojdeš z posla.. Normalno da se teško rastati od njih..
Ja sam odlučil da više nikad nebudem bez pesa i da budem si dok ovaj ostari, nabavil još jednoga mladunca nek skupa begaju po gruntu.

Najnoviji postovi

Na vrh