• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,252
Ja sam imal nekaj slicno...samo moj pekinezer nije htel sedeti dole...ili na sjedalu ili zeni u krilu...al smo nazalost tulili pred 4 dana na veterinarskoj...15g star, gluh ko top duze vrijeme, sad i osljepil na oba oka, cak probal i gristi kad ga lovil...zadnja 2 dana bez jesti, jedva vodu pil pa nije bilo bas izbora..nismo hteli da se dalje muci...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,606
Kolko se pesi zavuku pod kožu to je nevjerojatno.. Popamte tvoje navike, z tobom sikam ideju, čekaju dok dojdeš z posla.. Normalno da se teško rastati od njih..
Ja sam odlučil da više nikad nebudem bez pesa i da budem si dok ovaj ostari, nabavil još jednoga mladunca nek skupa begaju po gruntu.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,592
Ja oduvijek imam pse. Jedno vrijeme ih je bilo 5 pri hiži. Svi udomljeni kaj sam ih pobral sa ceste. Nema zahvalnjijeg stvorenja od onog kojeg se udomi. Ve imam dva. Stari ima preko petnaest let. Isto ništ ne čuje, ali je i dalje živahah i uživa u životu. Tako mi je nekak lakše kad neki ode, ali odmah idem dopeljati novog da je tuga manja i da se to lakše preboli. Uz njih su i tri udomljena mačka. Unuka navek prvo na telefon pita kak su mački i pesi?

Na vrh