• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Supruga je danas "sva u cvijeću", pa dobrovoljno kuham ja 🙃😏🙂.
Kuham nam kaj mi paše 🙃, bude juhica z rezancima
IMG_20221026_125158.jpg
Iza toga bude ova konstrukcija pečenja
IMG_20221026_124618.jpg

Naravno i domača zelena šalata z vrta.
Kušanjem sam odabral za nepce i malo staroga črnoga vinčeka, popevke mu jesu pri kraju ali je finooo
IMG_20221026_124916.jpg
Baš pravo "staro vino".
🏃‍♂️ Idem dozvati suprugu da idemo "papati" 😏👋

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma viš da je za otpad, jer mu je polomljena lijeva ručka.
...a i nemreš kuriti naplastičnoj kanti :hahah:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To nije tvoje. Ti piješ Pepsi🤣🤪
Kad ga nema i colu sunem😉
Takve kobasice su danas pekli na Ininoj pumpi, to valjda za utjehu ovima koji su došli po plavi. Nema plavog, ali tu su friško pečene kobasice, lol.
Ti kaj čekaju plavi sve bi skuplje trebali plaćati, jer samo oni imaju vremena stajat na pumpi i čekat, i vozit se od pumpe do pumpe, kad imaju vremena neznanju kaj bi snjim🙂dosadno im.
Onaj kome treba nafta ne čeka danima da ju natoči 😉✌️kupi ju i ide delat, nema vremena odmarat i čekat.
Ko se bavi nečim ozbiljnim taj ne pita na kojoj pumpi kaj ima 😉🍻

@ZGseljak ne,kod putnika je to. 🍻🙂
Na Grobniku 🙂
Upravo na povratku doma. 🍻

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Gde bu za 300 ljudi, tam se bu valjda našlo i za pokojeg forumaša. ;) :ppozdrav:

• Wow
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Sin i snaha su ovih dana u nama jako dalekom Japanu. Sin je aktivni sudionik jedne znanstvene konferencije... Šalju nam fotografije, pa da podijelim s Vama, kakva jela tamo isprobavaju, kušaju jedu, uglavnom vrlo se pohvalno izjašnjavaju o tamošnjoj kuhinji:

Hrana.jpg
Hrana1.jpg
Hrana2.jpg
Još koja fotka u nastavku.

Najnoviji postovi

Na vrh