• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
MTD ti si drmator na ovom forumu, molim te počni od sebe i zabrani pokazivanje ovakvih i sličnih slikica! :unsure:
Izazivaju nedefinirane reakcije organizma!:hahah:

ZJ, oš kupiti makinu te namjene?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Imam,ali nije baš dobra.
Kaj imaš za ponuditi?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A niš… moram donesti nekaj za narezati…da ju ti najdeš, a ja isprobam ;):ROFLMAO:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Imaš dobru mašinu
U cjenovnom rangu do 1000 kuna mi bila najbolji izbor jer ima dvije vodilice po kojima stol klizi,manje ga iskriće😉
@mtd001 ovim postom ozbiljno narušavaš i ugrožavaš zdravlje osoba s povišenim masnočama, to ti nije previše dobro za status ( 🙃🤓👌🥂 )
Baš sam provokator 😂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Aaaa, ne dam se ja Vama dolje, frigam i ja več "polako" naš ručak/večeru, bude i juhica, i pečenje z povrčem i mlinci i fina miješana šalatica... Budem si i ja prste oblizal, sam dok sfrigam i dok mi se supruga vrne z posla, ne bute Vi mene još dugo srdili, a ne ne... (Sram Vas bilo, kak ja to Vaše teško sad gledam, dok se moje tek friga ;) 🙃 :ppozdrav:)

Najnoviji postovi

Na vrh