• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Kupio u LIDLu češnjak. Vagnuo oko kilu.
Na blagajni broji komade i množi sa 5 kuna. Znači 5 kuna je onaj k'o orah i onaj k'o lopta. Ima li tu pameti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Njamiiii, kam treba dojti na poslastice?
Danas mi se i susjeda pohvalila da radi na tom programu, obečala je ostaviti malo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
IMG_20220826_143521.jpg
Ovo je s crnim/bučinim uljem. Sve povrče je iz našeg vrta, osim masline.. Za prilog još sad pržim krumpir, z našega vrta, a srdele su iz Lidla.

Supruga se kuha u ljetnoj kuhinji z pekmezom 🌞 nije joj ugodno... Ali i to je dio korona partija...

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
I tak, otišla je moja draga denes, rano v jutro na posel, pa ja pak moram biti kuharica, če hočemo i nekaj jesti, dok se vrne z šihte...
Za denes je moj odabir bil "hrana vegetarijana", no dobro morti ima i kakva greška v recepturi, morti se radi toga nišče ne duri...
Procedura je išla nekak ovak,
"Glavno jelo", iliti glavna hrana dana bude ovo, u fazi pripreme:

IMG_20220901_132543 (1).jpg
a ovo je več faza "serveranja" ;)
IMG_20220901_133813.jpg
Kakti prilog je ovo:
IMG_20220901_140442.jpg
(Dinstane mlade mahune na povrču, se z vrta)
Pak sve moram prešaltati v novi post, ma vrag nek nosi postavljanje slika na ovom forumu, čim dalje tim gorše mi to ide...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Za kraj je na sliki i moj odabir šalate, to je šalata za denešnji ručak/večerju i onda nebuš pil, ma vražju mater ne buš pil... (je rekel Pajo Kanižaj)
IMG_20220901_140414.jpg
(Mislim da bi me @ZJ mogel ve pitati kuliko je to amper sati, odmah mu odgovorim, nemam hamper, imam sam' kupice i štamprline za pijaču iza toga :hahah::LOL::hahah::LOL:)

Najnoviji postovi

Na vrh