Ja to drugačije gledam. Dok ispečem meso i napravim 1-2 priloga, izgubim vremena više nego da nešto skuham. Tako spremljen ručak (pržen, pečen, da ne bude zabune) je ukusan prvi dan, drugi ili treći je sve lošiji. I često se dogodi da nešto od toga fali drugi dan pa opet izmišljaj što iskombinirati.Meni ne, ja se kuhanog najedem doma svaki dan, a kad sam na izletu ili odmoru gledam da čim više vremena iskoristim na ono kaj me zanima.
Radije bum popodne dve vure spal nego nakuhaval.
Ali svako zna svoje kak misli da mu je bolje
A ne, mi to tak ne delamo. Svaki dan bude nekaj ali friško.Ja to drugačije gledam. Dok ispečem meso i napravim 1-2 priloga, izgubim vremena više nego da nešto skuham. Tako spremljen ručak (pržen, pečen, da ne bude zabune) je ukusan prvi dan, drugi ili treći je sve lošiji. I često se dogodi da nešto od toga fali drugi dan pa opet izmišljaj što iskombinirati.
Dva dana za redom mogu, ali sve dalje ne mogu jesti hranu od prekjuče.Kad skuham grah ili bilo koju drugu čorbu/ćušpajz, ma može biti i sarma ili silovana paprika, to jedem 10 dana bez problema, a što starije, to bolje.
Slažem se.Da ne pričam koliko je kuhano zdravije...
Ja i kolega na terenu nakon radnog dana drapili 2,5 kg mesa s kruhom i povrćem.3 kile, dobri ste mesari.
Ja sam bil ono neki dan na betonaži kod prijatelja. On je imal spremno 3 kile mesa za roštilj, a pošto sam se ja ponudil da pomognem on se splašil da nebu dost roštilja za 4 muža. I još nam se prikrpal (naravno kad je roštilj bil gotov, još jedan.
Znači nas 5 je pojelo cca 2- 2.5 kile roštilja, naravno, uz malo kruha i malo povrča.
Mi inače imamo taktiku. Kak se meso skida sa roštilja odmah se reže i jede dok se drugo peče
Vas je lakše oblačiti nego hraniti 🤭Ja i kolega na terenu nakon radnog dana drapili 2,5 kg mesa s kruhom i povrćem