• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,531
A promjena godišnjih doba nikaj?
Ono kad filjana paprika mijenja sarmu i obrnuto? :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
Huuuu gde je još filana paprika.
Moji flanci su tek nema dugo nikli, još ih prepikirati treba pa u zemlju pa onda nekad kad paprika bude od njih...
Ima u dučanu, ali ta paprika meni nije fina. Kak ni sarma od "varaždinskog" ili " ogulinskog' zelja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
Domače, iz kese (rekli bi komšije).
Lani nije uspelo pa sam kupil od babe na placu i doma glave nakiselil.
Ovo leto bu nadam se bolje nego lani

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,362
Nisam mislil na gotovo kupljeno,nego na sortu. Varaždinsko zelje je sorta,nema veze ko ga kiseli.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
A to, e to nemam pojma.
Kakvo je u dučanu na polici stajalo. Najprije sam ono jeftino probal, pa onda skuplje i nije bog zna kaj.
Ili je kiselo preveč ili je tvrdo ili smrdi... nula bodova.
Retko se natrefim na fino.

Imaš kakvu sortu za predložiti kod kupovine u dučanu?

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
78
A promjena godišnjih doba nikaj?
Ono kad filjana paprika mijenja sarmu i obrnuto? :ROFLMAO:
Nisam fan filane paprike, tak da je sarma cijelu godinu dobrodošla 😁

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,853
Jelo iza kojeg si nemreš popiti par gemišti sa guštom i nije nekakvo vrlo jelo. Bilo da se radilo o paprici ili zelju. :ppozdrav:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,362
A to, e to nemam pojma.
Kakvo je u dučanu na polici stajalo. Najprije sam ono jeftino probal, pa onda skuplje i nije bog zna kaj.
Ili je kiselo preveč ili je tvrdo ili smrdi... nula bodova.
Retko se natrefim na fino.

Imaš kakvu sortu za predložiti kod kupovine u dučanu?
Probaj potražiti AgroPomper. On pakira robnu marku Zorela za ntl,s znal ga je i ktc imati. Meni je njegovo bilo ok,ali inaće doma kiselim. Ove godine prvi put probao sortu marlo. Fantastično,jedino su glave od 3kg na dalje

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,340
Huuuu gde je još filana paprika.
Moji flanci su tek nema dugo nikli, još ih prepikirati treba pa u zemlju pa onda nekad kad paprika bude od njih...
Ima u dučanu, ali ta paprika meni nije fina. Kak ni sarma od "varaždinskog" ili " ogulinskog' zelja.
Nemojmo se sada vrijeđati 😉

Najnoviji postovi

Na vrh