• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,532
A promjena godišnjih doba nikaj?
Ono kad filjana paprika mijenja sarmu i obrnuto? :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
Huuuu gde je još filana paprika.
Moji flanci su tek nema dugo nikli, još ih prepikirati treba pa u zemlju pa onda nekad kad paprika bude od njih...
Ima u dučanu, ali ta paprika meni nije fina. Kak ni sarma od "varaždinskog" ili " ogulinskog' zelja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
Domače, iz kese (rekli bi komšije).
Lani nije uspelo pa sam kupil od babe na placu i doma glave nakiselil.
Ovo leto bu nadam se bolje nego lani

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,986
A to, e to nemam pojma.
Kakvo je u dučanu na polici stajalo. Najprije sam ono jeftino probal, pa onda skuplje i nije bog zna kaj.
Ili je kiselo preveč ili je tvrdo ili smrdi... nula bodova.
Retko se natrefim na fino.

Imaš kakvu sortu za predložiti kod kupovine u dučanu?

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
78
A promjena godišnjih doba nikaj?
Ono kad filjana paprika mijenja sarmu i obrnuto? :ROFLMAO:
Nisam fan filane paprike, tak da je sarma cijelu godinu dobrodošla 😁

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,362
A to, e to nemam pojma.
Kakvo je u dučanu na polici stajalo. Najprije sam ono jeftino probal, pa onda skuplje i nije bog zna kaj.
Ili je kiselo preveč ili je tvrdo ili smrdi... nula bodova.
Retko se natrefim na fino.

Imaš kakvu sortu za predložiti kod kupovine u dučanu?
Probaj potražiti AgroPomper. On pakira robnu marku Zorela za ntl,s znal ga je i ktc imati. Meni je njegovo bilo ok,ali inaće doma kiselim. Ove godine prvi put probao sortu marlo. Fantastično,jedino su glave od 3kg na dalje

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,340
Huuuu gde je još filana paprika.
Moji flanci su tek nema dugo nikli, još ih prepikirati treba pa u zemlju pa onda nekad kad paprika bude od njih...
Ima u dučanu, ali ta paprika meni nije fina. Kak ni sarma od "varaždinskog" ili " ogulinskog' zelja.
Nemojmo se sada vrijeđati 😉

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,982
ja sam danas friško ulje napravil i žena za ručak-večeru poslije posla spekla čurke, restani krumpir i otprli smo drugu kacu zelja...na salatu s uljom...puno zdelu sam pojel...još je hrskavo a taman kiselo...lijepo slano...uffff....

Najnoviji postovi

Na vrh