• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,203
@Lee Champa
Tim gorše za te. Daj opusti se, otidi "v podrum ispred tvoje hiže", vužgi motora na oni nutra šajki, prepusti se plovidbi, ribičiji i prirodnih ljepota oko tebe "kak vu bajki".
Koga vraga misliš sam na železovje, krampoligiju i na otpad.
(Makar, če očem biti iskren, vu tu bratiju i ja več debelo spadam.)

Nikaj idemo pitati forumaša, al je kaj ostalo od ražnja, ili su baš se poglodali. Nisam baš optimist, zato - ti ga pitaj, kaj nebum ja baš se kriv. Ti si imel prevelke oči.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,142
Napokon sam došel doma. Znam da zgleda ko da sam iz šume došel ali tak je kak je.
Nisam pregladnel, zagladnel sam i idem uživati u žlici samo da se sastojci sjedine.

Najnoviji postovi

Na vrh