• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,208
@Lee Champa
Tim gorše za te. Daj opusti se, otidi "v podrum ispred tvoje hiže", vužgi motora na oni nutra šajki, prepusti se plovidbi, ribičiji i prirodnih ljepota oko tebe "kak vu bajki".
Koga vraga misliš sam na železovje, krampoligiju i na otpad.
(Makar, če očem biti iskren, vu tu bratiju i ja več debelo spadam.)

Nikaj idemo pitati forumaša, al je kaj ostalo od ražnja, ili su baš se poglodali. Nisam baš optimist, zato - ti ga pitaj, kaj nebum ja baš se kriv. Ti si imel prevelke oči.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,609
Sad si me sjetil nečega kaj već dugo nisam jel...
Bažulj varivo i na to jaje na oko...čudite se kolko oćete, ali mmmmmmmm. Ko nije probal, nek proba

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,208
Nisam te grah i jaje na oko, niti jednu od prethodno dvije spomenute, probal, ali ovo u tavi "lijepo izgleda". :coffee:🥃

Najnoviji postovi

Na vrh