Knap rotobrana pokriva velikog Fendta?Jos dvije:
Sije se P9903 i P0023
Koriste priliku..variraju i kod nas poljoapoteke cak i do sto kuna je razlika na litri meni je bila najjeftinija 840 kn i to u prvci dok su jace poljoapoteke bile skupljeTo je kod vas u malo jačim poljoprivrednim krajevima. Ja ga danas tražio u pet poljoapoteka od Jaske do Karlovca i jedino u KTC Karlovac imali po 2,5dl. Znači pušiona naspram litre 340 kn. Živio drug Tito i moj pok. ćaća.
U ravnu ide, bočni nagib ne.. Meni zna nekad proxima toliko kliziti da je ne pokriva rd 230cm.. Ali bar je sad možete potjerati 7-8 km/h?Da. Oboje su siroki 250cm, ali mora za sada tako.
Koriste priliku..variraju i kod nas poljoapoteke cak i do sto kuna je razlika na litri meni je bila najjeftinija 840 kn i to u prvci dok su jace poljoapoteke bile skuplje
Poslano sa mog ZTE Blade L2 koristeći Tapatalk
U KTC imaju samo 250 ml bočice, jedna 300 kn. Za hektar 540 kn. Lumax oko 145 kn, za hektar oko 450 kn. Ne znam da li je netko naišao na pakiranje od litre i gdje.
U ravnu ide, bočni nagib ne.. Meni zna nekad proxima toliko kliziti da je ne pokriva rd 230cm.. Ali bar je sad možete potjerati 7-8 km/h?
Tibor-kaj se to događa sa RD u zadnja dva prolaza?