• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2020

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
E točno tako i ja zamišljam. Malo odškrinem stranicu i neka lagano curi, sve je bolje nego bacat ručno....
A kad ostane na drugoj strani može se skipat 💪💪

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
To i mene zanima, lani je cijena kod nas bila 0,65kn/t na bazi 25% vlage, navodno ove godine da ce biti 0,70kn/t, tak se nesto prica.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Suncokret će uskoro al di je i soja još,moja zelenija nemre bit.

Posljednje uređivanje od moderatora:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Imam ponudu za kupnju kukuruza sa polja za silažu.
3ha površina.
Računam 10t/ha zrna prinosa x 0.7kn = 7000kn/ha
Da li je to ok,previše,premalo?

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ne vjerujem da će cijena ikako bit dobra, pa kud god dođem na polje kukuruz da ga okom ne možeš pregledati, a sad na ljeto za žetvu sam za prodaju imao ja i eventualno još dvojica za osobne potrebe u selu.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Imam ponudu za kupnju kukuruza sa polja za silažu.
3ha površina.
Računam 10t/ha zrna prinosa x 0.7kn = 7000kn/ha
Da li je to ok,previše,premalo?
Pa ak prodaješ za sliažu kaj računaš zrno?
Računaj da ak je kukuruza dobra da ima dobar sklop i visoka između 2.5 i 3 m mora biti 25 do 30 t silaže na ral. Cijena kak se dogovoriš od 15 do 18 lipa kila ak si čovjek sam silira i vozi.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Silaža zrna, melja, i to ti je ok, s obzirom da skidaš sa malo većom vlagom, ako je imalo dobar kukuruz mora biti i više od 10 po ha, ko ima takvu mogućnost, to je zakon.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Računam da ako ostavim sebi,imao bih 10t zrna/ha pa predao na silos(prodaja zrna).pa da si pokrijem to sa tom prodajom;)

mendietta

Aktivni član
Tu od
17 Tra 2016
Poruka
185
Ja imam za pospremit 25t, ako bude ispod 65 lipa ide i ostatak u sušaru pa u bacve i na tavane...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh