Hmmm,možda bi mogao nagurati taj prinos(iako se to u njihovim katalozi katalozima ne vidi) ali će imati sigurno veću vlagu.Ovako, ne sijem Syngentu ali jedna preporuka od promotora je da se sije SY Carioca fao 450.
Vrlo vjerojatno da je to hibrid koji se može nositi s konkurencijom ( Pioneer om i Dekalbom ).
A viš ja nebi reko da je zdraviji klip, više rodi vjerojatno ali 9911 je još kvaliteta.Hibrid u tipu 9911, vise rodi i zdraviji klip
Kod 9911 se zna naci pljesnivih kipovima,pojedinih godina dosta. Sijao sam ga cca 5 godina, kod 9978 prošle godine toga nije bilo i krupniji je zrno u odnosu na 9911 ali ima i nešto jači stay green efekt.A viš ja nebi reko da je zdraviji klip, više rodi vjerojatno ali 9911 je još kvaliteta.
Dobar je 9978, malo je duže zelen...
Šta dosta,, u odnosu na mene ti imaš i previše,,,Pa čuj imam dost kokoši, imam 6 komada. Ja ti to sve šrotam, znači bolje ne? Isuse kaj da posijam onda? Valjda nebum sa kokošami moral kod veterinara? Misliš da bi mogle dobit upalu grla.?
Nešto se pričalo da 9911 više neće biti. Jel taj 9978 dostojna zamjena za njega. Meni treba za ishranu, ako neće više biti 9911 moram nać nešto u zamjenu.Kod 9911 se zna naci pljesnivih kipovima,pojedinih godina dosta. Sijao sam ga cca 5 godina, kod 9978 prošle godine toga nije bilo i krupniji je zrno u odnosu na 9911 ali ima i nešto jači stay green efekt.
Sto bi se reklo s ni jednim pioneerom ne možeš pogriješiti. Samo moraš naći koji vise odgovara za tvoj tip tla, prošle godine u pokusu od 11 hibrida,razlika od najboljeg do najgoreg je bila manja od 800kg po ha.
Ja uzeo 20 paketa Kashmira pa ćemo vidjet, dosta ga hvale.Jel ste sijali od KWS-a Smaragd i Kashmir? Kakva su iskustva?