MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Za 3 reda je dobar, 4 reda nikako to su priče samo da ide. @Ivan KC kolega Belec je blizu tebe pa kod njega nije išao sa 4r, vidi se sa slika kakva brda ja imam i ide bez problema. Neki vele da je problem uz medju, ostaviš malo mjesta za gumu i prolazi. Ako teren visi bereš s donje strane trag uz trag. Naravno 4r sijačica mora sijati i spojevi moraju biti precizni.
Kabina je u planu, a nikako da kupimo. Problem mi je garaža jer sad ide taman, s kabinom nebi išao.
Ide puno brže da, ali opet nabereš danas 10-20t za 2 sušare i to je to. Jedna sušara 5-6h cijeli ciklus, dvije dnevno i tu je već puno posla. Sa 1002 i 3 reda možeš skinuti danas 5-6 rali cca. Ral ide za nekih sat i 15min sa 3 kipanja. Naravno puno to ovisi o kukuruzu.
Kabina je u planu, a nikako da kupimo. Problem mi je garaža jer sad ide taman, s kabinom nebi išao.
Ide puno brže da, ali opet nabereš danas 10-20t za 2 sušare i to je to. Jedna sušara 5-6h cijeli ciklus, dvije dnevno i tu je već puno posla. Sa 1002 i 3 reda možeš skinuti danas 5-6 rali cca. Ral ide za nekih sat i 15min sa 3 kipanja. Naravno puno to ovisi o kukuruzu.