Da svinje su sve izvadile i nije ovo jedina parcela ima ih više! Ovo nije moje ali imam malo dalje parcelu koju nisam još posijao i neznam što bi bilo najbolje za uraditi pa slobodno dajte prijedlog. Ima možda neki hibrid kojeg neče svinje? Ovdje je bio BC instruktor. Zanimljivo je to da ima ovdje nekih 20m dalje parcela koju nisu ni taknule a posijana već prije.Nije zar da su to sve krmad izrovale,,,, nije zar????
Alo ama to nije mala šteta,,,
Ako je istina,,, ja bi tu drugačije odradio,,
To je alat za razbijanje pokorice, ali danas je poslužio za to...Viđao sam da ljudi par dana nakon sjetve i velikog pljuska razbijaju pokoricu obicnim lakim drljacama i bude odlicno
Idu one za gnojivom više nego za kukuruzom. Bacam rasipačem i ruju širom. Imam negdje slike od lani. I svake je godine tako.View attachment 36095
Što kažete na ovo jesu li redovi dovoljno ravni? Posijanu u ponedeljak a ujutro u utorak 95% je sve vani.
Imate vi takvih iskustava?
Dkc domaće svinje slabije jedu...Da svinje su sve izvadile i nije ovo jedina parcela ima ih više! Ovo nije moje ali imam malo dalje parcelu koju nisam još posijao i neznam što bi bilo najbolje za uraditi pa slobodno dajte prijedlog. Ima možda neki hibrid kojeg neče svinje? Ovdje je bio BC instruktor. Zanimljivo je to da ima ovdje nekih 20m dalje parcela koju nisu ni taknule a posijana već prije.
Marko sa čim ono špricaš kukuruz ?